reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Forget-me-not ja stałam i prawie płakałam w sobotę w w sklepie bo były ubranka dla małej śnieżynki , mikołaja, renifera. Szanowny tylko wzdychał i szedł dalej ....wiem ,że rodzę w kwietniu a święta są w grudniu ale.....
Podsumowując kupiłam strój mikołaja dla mojego biednego psa ,który już w niedziele musiał w nim chodzić:-D:-D:-D

reklama
Forget-me-not ja stałam i prawie płakałam w sobotę w w sklepie bo były ubranka dla małej śnieżynki , mikołaja, renifera. Szanowny tylko wzdychał i szedł dalej ....wiem ,że rodzę w kwietniu a święta są w grudniu ale.....
Podsumowując kupiłam strój mikołaja dla mojego biednego psa ,który już w niedziele musiał w nim chodzić:-D:-D:-D

Aga, specjalnie dla Ciebie :-):-):-) i z dedykacją dla Twojej biednej psiny :-D:-D:-D
No ja pierd*lę... - Kotburger.pl

Któraś z Was napisała jakiś czas temu, że kupiłaby sobie najchętniej urządzenie do wykonywania USG- nie powiem - też bym chciała, ale nie pogardziłabym również takim cudeńkiem :-)
http://www.volos.com.pl/

ooj słuchałabym maluszka cały czas- najpiękniejsza muzyka dla maminych uszu- bicie serca dziecka:-D

Witam Was kochane po weekendzie:)ja wczoraj z mężem i dzieciakami pojechałam do Reala masakra parking tak zap...że nie było gdzie postawić auta:(chciałam kupić sobie płaszczyk albo jakąś lepszą kurteczkę zimową i co?nie ma na mnie:(wszystko jakieś małe na teraz a potem co?he były na pasażu dla ciężarnych ale cena 260 zł oszaleli,i tak na razie zostałam w polarze,nawet na giełdzie byłam są ale pikowane tak jak dla starszych :-D pań.Jedyne udane zakupy to body dla bąbla bo wczoraj były po 2 zeta.Z bojówek ciążowych też wyrosłam i z dnia na dzień jestem grubsza,w czwartek gin.więc zobaczymy jak moja waga szaleje...
Co sądzicie dziewczyny o kajcu bo mam zamiar kupić,często wyjeżdzamy a to się bardzo przyda i wydaje mi się,że lepsze od łóżeczka choć moje 2 skarby miały łóżeczka a spały w wózku bo non stop ryczały i noce nie przespane.Pozdrawiam
ŁÓŻECZKO / TUR - KOJEC ARTI L6 MAX PROMOCJA (767713187) - Aukcje internetowe Allegro

Znajomi maja turystyczne i są zachwyceni( ale oprócz tego mają też drewniane) bo to na wyjazdy jest idealne. Zawsze kiedy są u nas na weekend mają je ze sobą( dla mnie nie ma też problemu z szuakniem rozwiązania gdzie ją położyć ,żeby nie spadła) i choć ich córeczka ma 2 lata to nadal śpi w nim na każdy wyjeździe. Dla podróżujących rodziców super sprawa. Ja na szczęście dostanę je w prezencie więc wydatek odpada;-)

Byłam wczoraj w Tesco i pierwszy raz ruszyłam do działu z ciuszkami dla niemowląt. ;-)Nie wiem sama co o tym myśleć, ale mnie się te ciuszki z Tesco wydają naprawdę całkiem przyzwoite jakościowo. Jaka jest prawda? Kupowałyście już coś dla swoich dzieciaków tam?

Oczywiście zachowałam się jak skończona idiotka - znalazłam buciki 0-3 m czerwone z pyszczkami reniferów (takie Bożonarodzeniowe) i kupiłam:zawstydzona/y:

No nie mogłam się im oprzeć po prostu - więc wydałam 25 zł na buciki dla noworodka do noszenia w grudniu, kiedy moje dziecko będzie miało już jakieś 9 miesięcy...

I pomyśleć, że zawodowo zajmuję się marketingiem i doskonale wiem jak działają zasady promocji i naciągania klientów:-)
W związku z tym, jak już któraś z Was tu pisała, moje wczorajsze zakupy dedykuję hormonom ciążowym :-D
A nie możesz się przejść do tesco i wymienić na większe? Ja kupowałam w tesco ciuszki i byłam zadowolona tylko czasem bodziaki z koszy takie po 3,99 się rozwlekały ale reszta o.k.

Któraś z Was napisała jakiś czas temu, że kupiłaby sobie najchętniej urządzenie do wykonywania USG- nie powiem - też bym chciała, ale nie pogardziłabym również takim cudeńkiem :-)
Detektory tętna płodu dla ginekologów i położnych oraz dla kobiet w ciąży do użytku domowego - VOLOS - import i dystrybucja urządzeń medycznych; sklep internetowy; sprzedaż hurtowa

ooj słuchałabym maluszka cały czas- najpiękniejsza muzyka dla maminych uszu- bicie serca dziecka:-D

No właśnie dokładnie o tym pisałam.:tak: To działa jak usg ale jest dużo słabsze. Cały czas nad tym rozmyślam.
DETEKTOR TĘTNA PŁODU! ŻEL USG GRATIS !!! (809362246) - Aukcje internetowe Allegro

Ja wczoraj w BIEDRONCE widziałam przepiękne body z długim rękawkiem w różniastych kolorach- skład 100 % bawełna za jedyne 9.99 zł.
Wzięłam jedne seledynowe do koszyka, bo strasznie mi się podobały...ale generalnie je odłożyłam....poczekam jeszcze i w styczniu zaczne szaleć.:-)

Ciuszki z biedronki są świetne! Uwielbiam ich bodziaczki i pajacyki z klapką na pupie.:tak:
Co do łóżeczka turystycznego to świetna sprawa jeśli często wyjeżdżasz. Ja mam dla Nadii i pomimo ze ma prawie 3 latka to i tak na wyjazdach śpi w tym wyrku no i u babci :-) Ale w domu wolę żeby spała w normalnym, choć u nas już za 2 tyg przeprowadzka do normalnego łóżeczka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja jeszcze nic nie mam dla dzidzi. Najpierw mówiłam że czekam do 7 miesiąca i dopiero zacznę kupować, ale czuję, że jak poznam płeć to polecę i coś kupię, bo już nie mogę wytrzymać jak oglądam te ciuszki dla niemowląt. Ostatnio w lumpku widziałam taki kompinezon z polaru łaciaty jak jakaś krówka i na kapturku uszka, myślalam że popłynę... no ale stwierdziłam, że w kwietniu w taki kombinezon mojego dzidzia nie ubiorę.

Książkę Pawła Zawitkowskiego też musze sobie kupić, mąz obiecał mi ją na urodziny ale to jeszcze ponad miesiąc czasu.... no może wytrzymam.

Do góry