reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Monia- moja wypowiedź dotyczyła karuzelki z misiami Fisher Price :-) te misie są w pastelowych kolorach i dla maluszka do bani, dopiero potem je zauważy. Nie wiem którą Tiny Love Ty masz, ale może bardziej kolorową. Te miśki to tak wyglądają: Fisher Price Karuzela Z Misiami C0108 - zdjęcia, foto, galeria produktu

No ten rowerek... wózek... to mega wypas :-)

Czerwony widzą na bank- u nas hitem są czerwone obrazki na ochraniaczu- dzięki temu Bartula, jak leży na brzuszku to ciągnie głowę do góry, żeby je zobaczyć :-)

reklama
Moja pszczółka też nie za bardzo zwraca uwagę na misie z karuzelki Fisher Price, szkoda,że nie pomyślałam przed zakupem,że te kolory to za "mdłe" dla dziecka. Polecam bardzo zabawkę do wózka,fotelika,łóżeczka z playgro, Majka jest nią zachwycona. Wogóle super są zabawki tej firmy i mają przystępną cenę. Tylko uważajcie na allegro bo przeginają z cenami, ja za tą zawieszkę zapłaciłam 42zł.

ZABAWKA ZAWIESZKA DO WÓZKA i ŁÓŻECZKA Playgro (1041137947) - Aukcje internetowe Allegro

No rowero-spacerówka bombowa!! Pokazałam M. a On zapytał, czy bym tym jeździła? Na naszej wichurze to niezłą atrakcję bym wywołała. Już i tak za naszym wózkiem się oglądają tak, że prawie nie wywrócą:D
Ile takie cudo kosztuje i do ilu lat dziecko może sobie tak jeździć?

Fajowy ten rowero-wózek :-) Ja już nie mogę się doczekać jak w przyszłym roku kupimy córci fotelik na rower i zaczniemy jezdzić całą rodziną na wycieczki :-)

Mój mąż od lat chodzi też po górach i już się zarzeka, że w przyszłym roku po raz pierwszy wejdzie z córką na Babią Górę ( w tym roku mu nie pozwolę bo nie zgadzam się na nosidełko dla takiego malucha).

reklama
Fajowy ten rowero-wózek :-) Ja już nie mogę się doczekać jak w przyszłym roku kupimy córci fotelik na rower i zaczniemy jezdzić całą rodziną na wycieczki :-)

Mój mąż od lat chodzi też po górach i już się zarzeka, że w przyszłym roku po raz pierwszy wejdzie z córką na Babią Górę ( w tym roku mu nie pozwolę bo nie zgadzam się na nosidełko dla takiego malucha).

my się w sierpniu wybieramy w Tatry (ja jestem miłośniczką gór) zabieram chustę i będziemy chodzić. Wózkiem po dolinie chochołowskiej i do morskiego oka, a na coś mniejszego w chuście

Do góry