reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kurcze fajne to... ale cena powala...

[video=youtube;cdzKnW2noVI]http://www.youtube.com/watch?v=cdzKnW2noVI&feature=player_embedded[/video]

reklama
A my młodej nowe "zabawki" sami zrobiliśmy - na kartkach a4 M. podrukował proste kształty - koła, trójkąty, kwadraty, krzyżyki. Jedne wypełnione a inne puste. Zawiesiliśmy to Lence na łóżeczko i na sofie gdzie chętnie leżakuje w ciągu dnia - patrzy się jak zaczarowana:-)
Dziecko teraz widzi głównie czarny i biały kolor, niewyraźnie zaczyna dostrzegać zieleń i czerwień, więc będziemy dopasowywać kartki do jej potrzeb:-)

dzieczyny wczoraj urwałam się na shopping- do biedronki:)buahahahah
no ale nie było tak źle - aktualnie w biedzie mają fajne gadżeciki dla maluszków- 3 paki bodów z krótkim rękawkiem- najśliczniejsze były różowe dla dziewuszek z npisami PRINCESS:)Poza tym zakupiłam album do zdjęć z KUBUSIEM PUCHATKIEM i grzechotki z Kubusiem oraz Kubusiową butelkę ...była cała disneyowska seria a tam min- talerzyki, smoczki,różne grzechotki itp...naprawdę uroczę i za jedyne 5.99

Ja mówiałam, że ta karuzelka dla maluszków jest do bani, bo miśki za mało kolorowe... Ale spokojnie już niedługi maluchy się i nimi zainteresują... też ją mam i Bartek nie reaguje, ale po Kubie wiedziałam, że tak będzie.

U mnie najlepszą zabawką jest ochraniacz do łóżeczka, bo ma kolorowe rysunki... bez komentarza :-D

a u mnie karuzelka Tiny Love się sprawdza excellentnie :-) Hania zachwycona :-)

Kurcze fajne to... ale cena powala...

Katik a wiesz ile to kosztuje i gdzie można kupić? bo piszesz, że cena powala ? bo ja już to "coś" dawno widziałam, szukałam w necie oferty kupna ale nie znalazłam...a podoba mnie się to, oj podoba :-)

A my młodej nowe "zabawki" sami zrobiliśmy - na kartkach a4 M. podrukował proste kształty - koła, trójkąty, kwadraty, krzyżyki. Jedne wypełnione a inne puste. Zawiesiliśmy to Lence na łóżeczko i na sofie gdzie chętnie leżakuje w ciągu dnia - patrzy się jak zaczarowana:-)
Dziecko teraz widzi głównie czarny i biały kolor, niewyraźnie zaczyna dostrzegać zieleń i czerwień, więc będziemy dopasowywać kartki do jej potrzeb:-)

wow !

dzieczyny wczoraj urwałam się na shopping- do biedronki:)buahahahah
no ale nie było tak źle - aktualnie w biedzie mają fajne gadżeciki dla maluszków- 3 paki bodów z krótkim rękawkiem- najśliczniejsze były różowe dla dziewuszek z npisami PRINCESS:)Poza tym zakupiłam album do zdjęć z KUBUSIEM PUCHATKIEM i grzechotki z Kubusiem oraz Kubusiową butelkę ...była cała disneyowska seria a tam min- talerzyki, smoczki,różne grzechotki itp...naprawdę uroczę i za jedyne 5.99

toś matka zaszlała :-)

dziecko widzi też dobrze kolor czerwony. Lubi też czarno-białą szachownicę

reklama
Do góry