reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

cześć kobietki
pogoda do doopy więc dziś zajęłam się przeglądaniem allegro celu wyszperania sobie kilku szmatek bo nie mam kompletnie w czym chodzić
wynalazłam tego oto sprzedawcę -kilka kiecek ma naprawdę fajnych,jak by ktoś chciał polookać wrzucam link
Przedmioty użytkownika moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
wow naprawde niektóre super te kiecki... moze sie skusze i wybiore cos by pasowało na wesele. bo mam kilka tego lata

reklama
nam też się zepsuła nasza karuzelka z misiami Fisher Prica i w zastępstwie powiesiliśmy taką nakręcaną ręcznie w bardzo żywych kolorach i Antoś jest zachwycony, tamta go tak nie urzekła...

nam sie ilot do tej karuzelki popsul i wogole bez szalu poki co ze strny Olki...
furrore za to robi to Fisher Price BEZPIECZNE LUSTERKO LEW N7321 (1060397490) - Aukcje internetowe Allegro
K. tak jej tego lwa przyczepil ze bździagwa telewizor oglada bo jej sie odbija w lusterku :-D sprytna po mamuni :-D

Dagsila ja tez mam taka karuzelke jak ty bo widzialam na zdjeciu.Napisz mi czy jak baterie slabna to gra ale przestaje sie krecic?Bo nie wiem czy sie psuje czy o co chodzi?
Jeszcze moge ja oddac jakby co bo nie ma 15 dni.

Dagsila ja tez mam taka karuzelke jak ty bo widzialam na zdjeciu.Napisz mi czy jak baterie slabna to gra ale przestaje sie krecic?Bo nie wiem czy sie psuje czy o co chodzi?

jak koncza sie baterie to zaczyna rzęźic :-) zaciaga i wasnie przestaje sie krecic,

ladnie wyglada, ale dla mojego dziecka to mala atrakcja... ewentualnie szumu morza z dwoneczkami moze sluchac bo przy reszcie fizia dostaje :-)

Elvie mogę tylko powiedziec że ta huśtawka jest rewelacyjna. Mamy taką samą i jestem mega zadowolona :-)

Moje dzieciaki na dzień dziecka dostały loda (Marek przerobionego na mleczko mamusi :-D) a Janek jeszcze 3 bloki rysunkowe + kredki a teraz z tatusiem śmigaja do fikolandii. Dzieciak mega szczęśliwy.

w koncu zamowilam sobie chuste do noszenia (dzieki Katik za namiary!). Mam nadz, ze dojdzie do pt, bo Sz leci na weekend do Pl, to przywiozlby mi. juz nie moge sie doczekac:-)

w koncu zamowilam sobie chuste do noszenia (dzieki Katik za namiary!). Mam nadz, ze dojdzie do pt, bo Sz leci na weekend do Pl, to przywiozlby mi. juz nie moge sie doczekac:-)
sie zachustowalo nam tu:tak:

... a daaaawno temu jak pisalam, ze bede kangurowac bylo tyle glosow na "nie".....;-)

reklama
nam też się zepsuła nasza karuzelka z misiami Fisher Prica i w zastępstwie powiesiliśmy taką nakręcaną ręcznie w bardzo żywych kolorach i Antoś jest zachwycony, tamta go tak nie urzekła...

nam sie ilot do tej karuzelki popsul i wogole bez szalu poki co ze strny Olki...
furrore za to robi to Fisher Price BEZPIECZNE LUSTERKO LEW N7321 (1060397490) - Aukcje internetowe Allegro
K. tak jej tego lwa przyczepil ze bździagwa telewizor oglada bo jej sie odbija w lusterku :-D sprytna po mamuni :-D

Ja mówiałam, że ta karuzelka dla maluszków jest do bani, bo miśki za mało kolorowe... Ale spokojnie już niedługi maluchy się i nimi zainteresują... też ją mam i Bartek nie reaguje, ale po Kubie wiedziałam, że tak będzie.

U mnie najlepszą zabawką jest ochraniacz do łóżeczka, bo ma kolorowe rysunki... bez komentarza :-D

Do góry