reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ta karuzelka Fisher Price Rainforest jest boska. Mialam taka miec dla Konstancji, w zamian kupili mi Ocean World (czy jakos tak) tej samej firmy. Jak dla nas, totalnie bezuzyteczna. Czasem Konstancja popatrzy sie na te bujajace sie zwierzaczki, ale muzyka jest koszmarna... W zamian za to Kostek moglaby godzinami wpatrywac sie w taka najprostsza w swiecie, z nakrecana recznie pozytywka, karuzelke ktora sie kreci, a nie buja...

a widzisz,a Polus uwielbia swoja karuzelke (ta "Oceanowa")
Do melodyjek sie bardzo przyzwyczaila, i ja uspokojaja, a od okolo miesiaca moze juz wodzi wzrokiem na maxa za zwierzaczkami, smieje sie do nich, macha lapkami, nawoluje...

reklama
Ja mam fisher price rain forrest - czwarte dziecko w rodzinie jej używa i poprzednia trójka niechętnie się rozstawała. Anielce też się bardzo podoba i jak się kręci i jak tylko gra. No i nic się w niej nie psuje.

Ja też mam rainforest i jest super i bardzo ładnie gra . Malej tez się podoba zresztą zamieszczałam ostatnio foto na zamkniętym jak się gapi :)

my jesteśmy mega zadowoleni Jula zresztą też z karuzeli Tiny Love - Wyspa marzeń
my tez, mamy ta samo co ty, mala sie napatrzyc nie moze...i ciagle sie do niej smieje

kurde moja mala nie lubi tej chusty.. ja chyba tez.. mysle ze moze jak bedzie wieksza to jakos to lepiej bedzie z ta chusta...bo narazie to nie moge jej uzywac, albo moze chodzi o to ze za goraco jest...

reklama
Do góry