reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
kupiłam książkę Zawitkowskiego którą polecałyście, dziś z mężem oglądaliśmy film instruktażowy...Załamałam się ;-) Co ten facet wyprawia z niemowlakami!!!!! Został moim guru...

Swoją drogą to już mam wizje, że dziecko połamię - NIE WIEM JAK TEN FACET POTRAFI TAK ZAJMOWAĆ SIĘ NIEMOWLAKAMI!!!!!!!!

Chyba to Aniam polecała tą książkę - wielkie dzięki, bardzo nam się podoba :tak:

Przed porodem dostane paczke z ciuchami,dokupie jakis kocyk i inne najpotrzebniejsze rzeczy:tak:

A wózek ? A czemu tak przesądna jesteś /?

kupiłam książkę Zawitkowskiego którą polecałyście, dziś z mężem oglądaliśmy film instruktażowy...Załamałam się ;-) Co ten facet wyprawia z niemowlakami!!!!! Został moim guru...

Swoją drogą to już mam wizje, że dziecko połamię - NIE WIEM JAK TEN FACET POTRAFI TAK ZAJMOWAĆ SIĘ NIEMOWLAKAMI!!!!!!!!

Chyba to Aniam polecała tą książkę - wielkie dzięki, bardzo nam się podoba :tak:

No facet jest superowy , my trenowalismy na lalkach na szkole te jego wygibasy:-D Ale szczerze bardzo mi się jego rady przydały to naprawde mądry gośc . Często go w TVN tez ogladam . :tak:

Ja na razie nic nie kupuję, poczekam aż minie połowa a zaszaleję dopiero po nowym roku. No chyba ze płeć poznamy to kupię skarpeteczki takie malusie, Nadii tez kupiłam po sądnym usg:tak:

Byłam wczoraj w Tesco i pierwszy raz ruszyłam do działu z ciuszkami dla niemowląt. ;-)Nie wiem sama co o tym myśleć, ale mnie się te ciuszki z Tesco wydają naprawdę całkiem przyzwoite jakościowo. Jaka jest prawda? Kupowałyście już coś dla swoich dzieciaków tam?

Oczywiście zachowałam się jak skończona idiotka - znalazłam buciki 0-3 m czerwone z pyszczkami reniferów (takie Bożonarodzeniowe) i kupiłam:zawstydzona/y:

No nie mogłam się im oprzeć po prostu - więc wydałam 25 zł na buciki dla noworodka do noszenia w grudniu, kiedy moje dziecko będzie miało już jakieś 9 miesięcy...

I pomyśleć, że zawodowo zajmuję się marketingiem i doskonale wiem jak działają zasady promocji i naciągania klientów:-)
W związku z tym, jak już któraś z Was tu pisała, moje wczorajsze zakupy dedykuję hormonom ciążowym :-D

Byłam wczoraj w Tesco i pierwszy raz ruszyłam do działu z ciuszkami dla niemowląt. ;-)Nie wiem sama co o tym myśleć, ale mnie się te ciuszki z Tesco wydają naprawdę całkiem przyzwoite jakościowo. Jaka jest prawda? Kupowałyście już coś dla swoich dzieciaków tam?

Oczywiście zachowałam się jak skończona idiotka - znalazłam buciki 0-3 m czerwone z pyszczkami reniferów (takie Bożonarodzeniowe) i kupiłam:zawstydzona/y:

No nie mogłam się im oprzeć po prostu - więc wydałam 25 zł na buciki dla noworodka do noszenia w grudniu, kiedy moje dziecko będzie miało już jakieś 9 miesięcy...

I pomyśleć, że zawodowo zajmuję się marketingiem i doskonale wiem jak działają zasady promocji i naciągania klientów:-)
W związku z tym, jak już któraś z Was tu pisała, moje wczorajsze zakupy dedykuję hormonom ciążowym :-D

kochana 25 zlotych a tyyyle radosci:) poza tym zawsze mozesz udawac ze Ci sie swieta pomylily albo ze to sa Wielkanocne renifery:) a ciuszków tesco wiele nie mam bo mi nie po drodze, ale jakies bodziaki chyba mialam i nie narzekalam, za to Aniam gdzies wczesniej na tym watku strasznie sobie chwalila

Forget- bomba! Reniferki powiadasz... Moze w kwietniu bedzie jeszcze chlodno... albo chociaz do zdjecia zalozysz :-)

Tescowe ciuszki sa OK. No i cenowo super. Ja ZAWSZE (niezaleznie od producenta) czytam sklad ciuszka (z jedzeniem mam tak samo) no i macam, czy sa mieciutkie (tzn. jesli chodzi o malucha).

aniam141 wozek kupie w marcu od kolezanki.I jestem z tych co dmuchaja na zimne...znam kilka historii gdzie wszystko bylo przygotowane dla dziecka przed,a dziecko np rodzilo sie martwe.Jak juz dostane swoje dziecko to wtedy zaczne szalec z zakupami,teraz sie wole wstrzymac;-)

reklama
Forget- bomba! Reniferki powiadasz... Moze w kwietniu bedzie jeszcze chlodno... albo chociaz do zdjecia zalozysz :-)

Tescowe ciuszki sa OK. No i cenowo super. Ja ZAWSZE (niezaleznie od producenta) czytam sklad ciuszka (z jedzeniem mam tak samo) no i macam, czy sa mieciutkie (tzn. jesli chodzi o malucha).

Ja wczoraj w BIEDRONCE widziałam przepiękne body z długim rękawkiem w różniastych kolorach- skład 100 % bawełna za jedyne 9.99 zł.
Wzięłam jedne seledynowe do koszyka, bo strasznie mi się podobały...ale generalnie je odłożyłam....poczekam jeszcze i w styczniu zaczne szaleć.:-)

Do góry