iza813
mama Szymka i Samuela
Przed porodem dostane paczke z ciuchami,dokupie jakis kocyk i inne najpotrzebniejsze rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przed porodem dostane paczke z ciuchami,dokupie jakis kocyk i inne najpotrzebniejsze rzeczy
kupiłam książkę Zawitkowskiego którą polecałyście, dziś z mężem oglądaliśmy film instruktażowy...Załamałam się ;-) Co ten facet wyprawia z niemowlakami!!!!! Został moim guru...
Swoją drogą to już mam wizje, że dziecko połamię - NIE WIEM JAK TEN FACET POTRAFI TAK ZAJMOWAĆ SIĘ NIEMOWLAKAMI!!!!!!!!
Chyba to Aniam polecała tą książkę - wielkie dzięki, bardzo nam się podoba
Byłam wczoraj w Tesco i pierwszy raz ruszyłam do działu z ciuszkami dla niemowląt. ;-)Nie wiem sama co o tym myśleć, ale mnie się te ciuszki z Tesco wydają naprawdę całkiem przyzwoite jakościowo. Jaka jest prawda? Kupowałyście już coś dla swoich dzieciaków tam?
Oczywiście zachowałam się jak skończona idiotka - znalazłam buciki 0-3 m czerwone z pyszczkami reniferów (takie Bożonarodzeniowe) i kupiłam
No nie mogłam się im oprzeć po prostu - więc wydałam 25 zł na buciki dla noworodka do noszenia w grudniu, kiedy moje dziecko będzie miało już jakieś 9 miesięcy...
I pomyśleć, że zawodowo zajmuję się marketingiem i doskonale wiem jak działają zasady promocji i naciągania klientów:-)
W związku z tym, jak już któraś z Was tu pisała, moje wczorajsze zakupy dedykuję hormonom ciążowym
Forget- bomba! Reniferki powiadasz... Moze w kwietniu bedzie jeszcze chlodno... albo chociaz do zdjecia zalozysz :-)
Tescowe ciuszki sa OK. No i cenowo super. Ja ZAWSZE (niezaleznie od producenta) czytam sklad ciuszka (z jedzeniem mam tak samo) no i macam, czy sa mieciutkie (tzn. jesli chodzi o malucha).