reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Zakupy udane:tak:. Zakupiłam dziś pierwsze ogrodniczki ciążowe na dodatek w Mothercare była promocja więc wydatek 15 euro na nie był super sprawą a najważniejsze staniki do spania ( jak ja na nie czekałam :-D) i stanik o rozmiar większy to dla moich dwóch "okruszynek" , które domagały się tego od dawna ;-).Najzabawniejsze ten sam sklep ale w innym mieście i ceny nawet o 20 % mniejsze.

Wczoraj rozmawialam z mama i nie kazala mi nic kupowac bo ona wszystko dla mnie zbiera:tak:Na pewno kupie takie rzeczy jak smoczki,butelki,nozyczki do paznokci,szczotke do butelek,grzebyczek,kosmetyki,pieluszki,chusteczki do pupy itp.

Ale jak poznam plec to pewnie nie wytrzymam i na pewno jakis ciuszke kupie,ale wole poczekac do stycznia az zaczna sie wyprzedaze,zawsze àre groszy sie zaoszczedzi:tak:

iza doskonale Cie rozumiem, nie da sie powstrzymać:) ja mam prawie wszystko po synku, ale po cichu licze na dziewczynke bo bede mogla w sklepie troszke poszalec:)

co do podkladki do przewijania to mam taki kocyk z kapturkiem i doskonale sie nadaje, a jak nam sie jeszcze zdarzały awarie to używałam takiego podkładu jak te na łóżko po porodzie...

Jerzykowi kupujemy buciki w bacie i jak na razie nie mialam powodu do narzekań a nie są aż tak makabrycznie drogie jak bartki itp

A my dzis poszalelismy!!! Wreszcie :-D:-D:-D
Pojechalismy na carboot ( wyprzedaja prywatne osoby) i obkupilam mala w ciuszki... Body z krotkim rekawem, z dlugim, pajace, sweterki, spodenki ( w tym takie sliczne jeansy w sam raz na lato)... W sumie 19 sztuk... za niecale 50 zlotych!!!!!!! A jakie ladne i prawie jak nowe - glownie nexty!
A mialam tak nie szalec, ale jak juz zaczelam przegladac to nie moglam sie powstrzymac :-D:-D:-D

No i bylo stoisko z wozkami, nowkami. Jak Tz zobaczyl wozek z Jeepa, chcial od razu brac, no bo do auta byl by zestaw... ale szczescie, ze to spacerowka byla, i udalo mi sie wyperswadowac, ze w listopadzie dla kwietniowego dziecka spacerowki kupowac nie musimy:no::no::no:

Ostatnia edycja:
katik gratuluje udanych zakupów :) masz to szczęście że już możesz wybierać fajne ciuszki specjalnie dla swojej córci :-) a ja nadal czekam aż będę znała płeć

Katik ale ci zazdroszczę tych zakupów. Ja zaczynam szaleć od stycznia i wiem, że ciężko mnie będzie opamiętać

ja jak tylko sie dowiem jaka plec to od razu ruszam na zakupy!! mam juz pare drobnych rzeczy, ktore sa uniwersalne...ale to prezenty, sama jeszcze nic nie kupilam, ale juz niedlugo...:tak::-):-)

reklama
Do góry