reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

justa dziękujemy za komplementy :-) ja też uwielbiam to zdjęcie
a co do bujaczka to jest super Natalka się w nim uspokaja ale tylko przy bujaniu przód-tył bo jak ustawiamy bujanie na boki lewo-prawo to drze się w niebogłosy. I jest w tej huśtawce fajna melodyjka "szum morza" moja córka uwielbia ten odgłos ;-)

reklama
Laski z Warszawy i okolic - pierwszy raz zazdroszcze Wam mieszkania w stolicy:-p:-p:-p
Szukam wlasnie cukierni, która upiecze mi tort dla córuni na Chrzest i w Wawie znalazłam takie cuda, że szczęka opada. Niestety nie dostarczają do Krakowa :no::no:

Marzył mi się ten z napisem Chrzest Świety Subtelny tort na wieczór panieński z wiankiem z kwiatów | Kreatywny Cukier

albo ten Tort na chrzest dla dziewczynki – różowy z aniołkiem | Kreatywny Cukier tylko biały.

No i zobaczcie na to cudo Biały tort z różami | Kreatywny Cukier

ten z aniolkiem cudo

Laski z Warszawy i okolic - pierwszy raz zazdroszcze Wam mieszkania w stolicy:-p:-p:-p
Szukam wlasnie cukierni, która upiecze mi tort dla córuni na Chrzest i w Wawie znalazłam takie cuda, że szczęka opada. Niestety nie dostarczają do Krakowa :no::no:

Marzył mi się ten z napisem Chrzest Świety Subtelny tort na wieczór panieński z wiankiem z kwiatów | Kreatywny Cukier

albo ten Tort na chrzest dla dziewczynki – różowy z aniołkiem | Kreatywny Cukier tylko biały.

No i zobaczcie na to cudo Biały tort z różami | Kreatywny Cukier

czad:-)

ja myslę, że bez poblemu znajdziesz cukiernię w Krakowie, która również takie cuda robi..u nas we Wrocku nie ma z tym problemu....

wpisz sobie w google: tort, Kraków i pojawią się oferty...no tyle, że warto jeszcze wcześniej sprawdzić czy będzie dobry....

jedna rada - nie rób torta ze zdjęciem maluszka, bo potem będzie problem z krojeniem :-) ja tak zrobiłam na chrzciny mojej pierworodnej i potem nie umiałam pokroić torta, bo zdjęcie było na wierzchu, a jak tu pokroić własne dziecię :szok::szok::szok: ...dopiero zdejmowałam zdjęcie nożem, ale wtedy już czar torta prysnął................

Mamusie podpowiedzcie proszę czy te leżaczko-bujaczki, które są w pozycji pół siedzącej nie są szkodliwe dla dzidziusia? Bo w sprzedaży są te które są m.in. rozkładane na płasko i są dość drogie oraz takie pół leżące bez zmiany pozycji. Trzeba już coś zamówić a nie mamy pojęcia jaki :szok: Aha i czy lepsze są te na cienkim drucie czy takim grubszym ? Zależy nam przede wszystkim na tym by bujać ręcznie, że się nim ruszy i on sam się fajnie buja a nie tylko przy użyciu baterii :tak:

reklama
jedna rada - nie rób torta ze zdjęciem maluszka, bo potem będzie problem z krojeniem :-) ja tak zrobiłam na chrzciny mojej pierworodnej i potem nie umiałam pokroić torta, bo zdjęcie było na wierzchu, a jak tu pokroić własne dziecię :szok::szok::szok: ...dopiero zdejmowałam zdjęcie nożem, ale wtedy już czar torta prysnął................

rzeczywiscie troche glupio kroic wlasne dziecko, ale powiedz jak oni robia to zdjecie na torcie??

Do góry