reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Mamusie podpowiedzcie proszę czy te leżaczko-bujaczki, które są w pozycji pół siedzącej nie są szkodliwe dla dzidziusia? Bo w sprzedaży są te które są m.in. rozkładane na płasko i są dość drogie oraz takie pół leżące bez zmiany pozycji. Trzeba już coś zamówić a nie mamy pojęcia jaki :szok: Aha i czy lepsze są te na cienkim drucie czy takim grubszym ? Zależy nam przede wszystkim na tym by bujać ręcznie, że się nim ruszy i on sam się fajnie buja a nie tylko przy użyciu baterii :tak:

my mamy taki - Julka lubi w nim leżeć - delikatnie się buja oczywiście przy pomocy rodzica, ma wibrację co małą uspokaja- jest możliwość rozłożenia do pozycji leżącej i złożenia w późniejszym czasie do siedzącej
http://www.allegro.pl/item1013418559_fisher_price_fotelik_bujaczek_cudowna_planet_t4145.html

Ostatnia edycja:
reklama
dzisiaj przyszedł mój pas poporodowy, ale o tym napisałam na wątku dla zadbanych mam :-)

jedna rada - nie rób torta ze zdjęciem maluszka, bo potem będzie problem z krojeniem :-) ja tak zrobiłam na chrzciny mojej pierworodnej i potem nie umiałam pokroić torta, bo zdjęcie było na wierzchu, a jak tu pokroić własne dziecię :szok::szok::szok: ...dopiero zdejmowałam zdjęcie nożem, ale wtedy już czar torta prysnął................
mielismy taka sama sytuacje :)
tylko my w końcu pokroilismy to zdjecie

jaki polecacie nawilżacz powietrza?

Mamusie podpowiedzcie proszę czy te leżaczko-bujaczki, które są w pozycji pół siedzącej nie są szkodliwe dla dzidziusia? Bo w sprzedaży są te które są m.in. rozkładane na płasko i są dość drogie oraz takie pół leżące bez zmiany pozycji. Trzeba już coś zamówić a nie mamy pojęcia jaki :szok: Aha i czy lepsze są te na cienkim drucie czy takim grubszym ? Zależy nam przede wszystkim na tym by bujać ręcznie, że się nim ruszy i on sam się fajnie buja a nie tylko przy użyciu baterii :tak:

my mamy taki, dostalismy go od znajomej po jej synku, potem my pozyczylismy znajomej z blizniakami i teraz znowu wrocil do nas, czyli wychowuje si w nim juz 5 dziecko i kazdy byl zadowolony :-)

my mamy taki - Julka lubi w nim leżeć - delikatnie się buja oczywiście przy pomocy rodzica, ma wibrację co małą uspokaja- jest możliwość rozłożenia do pozycji leżącej i złożenia w późniejszym czasie do siedzącej
Fisher-Price FOTELIK BUJACZEK CUDOWNA PLANET T4145 (1013418559) - Aukcje internetowe Allegro

my mamy taki, dostalismy go od znajomej po jej synku, potem my pozyczylismy znajomej z blizniakami i teraz znowu wrocil do nas, czyli wychowuje si w nim juz 5 dziecko i kazdy byl zadowolony :-)

Właśnie nad tymi modelami się zastanawiam i nie wiem który lepszy. Czy ten na plastikowych płozach jak się ręką pobuja to się kołysze??? Czy już tylko opcja użycia baterii pozostaje??? Bo ten na metalowym stelażu to trochę na pewno się buja ....

Właśnie nad tymi modelami się zastanawiam i nie wiem który lepszy. Czy ten na plastikowych płozach jak się ręką pobuja to się kołysze??? Czy już tylko opcja użycia baterii pozostaje??? Bo ten na metalowym stelażu to trochę na pewno się buja ....

ja zamówiłam ten na metalowym stelażu, aczkolwiek te na plastikowym mają lepsze opinie na ceneo.pl - ponoć bardziej stabilne...i droższe....
mój jeszcze nie dojechał....

reklama
Do góry