ręką, noga wystarczy delikatnie ruszyć i się buja, a baterie sa do wibracjiWłaśnie nad tymi modelami się zastanawiam i nie wiem który lepszy. Czy ten na plastikowych płozach jak się ręką pobuja to się kołysze??? Czy już tylko opcja użycia baterii pozostaje??? Bo ten na metalowym stelażu to trochę na pewno się buja ....
reklama
Katik
...jestem mamą...
Mamusie podpowiedzcie proszę czy te leżaczko-bujaczki, które są w pozycji pół siedzącej nie są szkodliwe dla dzidziusia? Bo w sprzedaży są te które są m.in. rozkładane na płasko i są dość drogie oraz takie pół leżące bez zmiany pozycji. Trzeba już coś zamówić a nie mamy pojęcia jakiAha i czy lepsze są te na cienkim drucie czy takim grubszym ? Zależy nam przede wszystkim na tym by bujać ręcznie, że się nim ruszy i on sam się fajnie buja a nie tylko przy użyciu baterii
![]()
my mamy ten sam co Nata.
Za wibracjami moja nie przepada, ale samo lezenie , bujanie, i grzechotki sa cool. Wlasnie teraz w nim kima obok mnie.
megam
Fanka BB :)
Dziękuje ze odpowiedzi wybierzemy albo ten Fisher Price plastikowy albo Chicco;-)
ja tez mam lezaczek z wibracjami i wlasnie tego moja mala nie lubi hihi, gdzies czytalam ze w takiej pozycji lezacej z nozkami do gory troche (taka jak w tych lezaczkach) to dziecko moze byc gora 3 godziny, ale znam ludzi co wiecej jak pol dnia dziecko mieli w maxi cosi (a tam tez taka pozycja) i nic tym dziecia nie jest...
to jest leżaczek włoski Primi Sogni bardzo dobry bo rozkłada się na płasko potem można doczepić tacke i dziecko na nim je
jest rewelacyjny dla noworodków jak dla mnioe bo płaski a u mnie są sztywne plecki . ładnie się reguluje wysokości są te paski do przenoszenia . dla mnie rewelka . ja go mam od kolezanki.
Miałam fishera poprzedni ale ten jest o wiele lepszy . mała nie raz w nim śpi długo bo jest płaski więc jej nie przekładam
tu link do lezaczka
Leżaczki i chodziki - Leżaczek firmy Primi Sogni model CLASS kolor 102A - Primi Sogni
i ola
Załączniki
Forget-me-not
Fanka BB :)
Jeżeli którejś z Was spasowały pieluszki Bella (ja jestem bardzo zadowolona) to polecam zakupy na stronie Pieluchy, pieluszki i kosmetyki dla dzieci i niemowląt - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie
My ostatnio zrobilismy hurtowe zakupy pieluch, gazików, waty, wkładek laktacyjnych itp (z wyjątkiem chusteczek bo te Belli są moim zdaniem beznadziejne).
Przyjechała do nas paczka wielkości lodówki (przesyłka gratis), bardzo szybka dostawa i wszystko zgodne z zamówieniem. Dodatkowo oszczędziliśmy kilkadziesiąt złotych bo kupilismy na zapas sporo pieluch i artykułów higienicznych.
My ostatnio zrobilismy hurtowe zakupy pieluch, gazików, waty, wkładek laktacyjnych itp (z wyjątkiem chusteczek bo te Belli są moim zdaniem beznadziejne).
Przyjechała do nas paczka wielkości lodówki (przesyłka gratis), bardzo szybka dostawa i wszystko zgodne z zamówieniem. Dodatkowo oszczędziliśmy kilkadziesiąt złotych bo kupilismy na zapas sporo pieluch i artykułów higienicznych.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Tak spojrzalam na cene tych pieluszek i az macki mi opadly. U Was nie dosc, ze zarobki rozsadne, to jeszcze wszystko tansze. Tutaj paczka pieluszek 40 sztuk kosztuje rownowartosc 10 dolarow. Czyli mniej wiecej dwa razy wiecej niz w Polsce.
My od początku lecimy na Huggies Newborn. Kupujemy na allegro, jutro powinna wielka paka przyjść od użytkownika r_p77 (28szt. za 14,99zł i większe 90szt. za 39,99zł).
W szpitalu małej na początek jednorazowo ubrali DADA z Biedronki. Polecała nam je kuzynka M. więc kupiliśmy na próbę i są do bani:-( Małej się odparza wszystko i odciskają się ślady na udach:-( Kupiliśmy 78szt. i jutro je odwiozę do szpitala na porodówkę.
W szpitalu małej na początek jednorazowo ubrali DADA z Biedronki. Polecała nam je kuzynka M. więc kupiliśmy na próbę i są do bani:-( Małej się odparza wszystko i odciskają się ślady na udach:-( Kupiliśmy 78szt. i jutro je odwiozę do szpitala na porodówkę.
My od początku lecimy na Huggies Newborn. Kupujemy na allegro, jutro powinna wielka paka przyjść od użytkownika r_p77 (28szt. za 14,99zł i większe 90szt. za 39,99zł).
jaq też nie lubie dady przy Szymku właśnie na huggisach leciałam mała ma teraz pampki jakos z przyzwyczajenia bo Szymek tez ma . zreszya przy starszych jednak pampki najlepsze bo dużo wchłaniają . mały śpi po 12h a przewijam go dopiero rano . i zadna inna pielucha tego nie wytrzymywała . a przecież nie będę go wybudzała i przebierała bo to bez sensu
reklama
Testowaliśmy pieluszki z rossmana (rozmiar 1), happy bella z wycięciem na pępek (rozmiar 1), huggies oraz pampers (rozmiar 1 i 2). I zdecydowanie jak dla mnie najlepsze są z pampersa. Rossmanowe i happy są bardzo podobne, duże sztywne. Pampersy są mięciutkie. Jest niesamowita różnica jak się weźmie obie pieluszki do ręki. Rossmanowe i happy przed założeniem trzeba było pougniatać. Z pampersami nie trzeba nic robić. Jedynie co do huggies nie mam zdania. Mogą być, ale i tak wole pampersy.
Mam jeszcze zakupioną paczkę z lidla, ale rozmiar 3, więc na razie są nieprzetestowane.
Moje dziecko dostało świetny prezent z playschool. Coś takiego:
ToysrUSA PLAYSKOOL skarpetki-grzechotki Rewelacja! (1001629213) - Aukcje internetowe Allegro
Co do zakupów dla mnie, to postanowiłam kupić wkładki laktacyjne wielorazowego użytku. Bo kupuję już chyba z 5 opakowanie wkładek.
Zdecyduję się chyba na http://allegro.pl/item1021551630.html. Innych nie znalazłam.
Mam jeszcze zakupioną paczkę z lidla, ale rozmiar 3, więc na razie są nieprzetestowane.
Moje dziecko dostało świetny prezent z playschool. Coś takiego:
ToysrUSA PLAYSKOOL skarpetki-grzechotki Rewelacja! (1001629213) - Aukcje internetowe Allegro
Co do zakupów dla mnie, to postanowiłam kupić wkładki laktacyjne wielorazowego użytku. Bo kupuję już chyba z 5 opakowanie wkładek.
Zdecyduję się chyba na http://allegro.pl/item1021551630.html. Innych nie znalazłam.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: