reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

qrcze ja chyba za leniwa jestem,żeby przy drugiej piersi butelke trzymac....u mnie kapie do wkładki...hehe, no ale moze warto sprobowac:)

HEHE u mnie tak samo :-)
ja odciagalam tylko jak mialam nawal, ale to tez byly max 3 dni. podawalismy Małej wtedy butle z miom mlekiem. na dodatek w tym czasie cycki mi sie wygoily i teraz moge karmic bez bolu...

jednak chyba trzeba zaczac myslec o jakis zapasach mlekowych na zle czasy...

reklama
dziewczyny a jak tam Wasze karuzelki nad łóżeczko
sprawdzaja sie
jaka polecacie?
moje misie fisherprice sie zepsuly

oooj jak to się popsuły ?? no co Ty... :eek: a ja właśnie planuję zakup karuzeli albo na prezent sobie zażyczę... a właśnie chciałam fisher price

ja właśnie porobiłam zakupy na allegro: kupiłam pieluchy jednorazowe, chusteczki nawilżające, wkładki laktacyjne, ręcznik z kapturkiem, podkłady do przewijania, filtry do nose frida, wodę morską nose frida, pieluchy tetrowe i majtki ceratkowo-bawełniane do tetr... tak to jest jak mąż zostawia Ci swoją kartę kredytową :-D a że na allegro teraz można płacić kartą to się łatwo kupuje ;-)

Ostatnia edycja:
Elvie ja byłam nacięta, cała popękałam,ale siedzieć mogłam tego samego dnia. Następnego dnia jak lekarz wszedł na salę obie z koleżanką siedziałyśmy z nogą na nogę. Zapytał czy my wogóle rodziłyśmy. Owszem trochę bolało,ale śmiałam się,że bardziej bolała mnie kość ogonowa od siedzenia przy karmieniu.
Za to Bepanthen bardzo mi pomógł na bolące brodawki.
Tantum Rosa mnie uczuliła i przy każdej wizycie w toalecie stosowałam dzidziusiowe chusteczki.

Justa, właśnie zakupiłam na allegro taką samą karuzelkę, jak polecasz...mam nadzieję, że mi będzie tak dobrze służyć jak Tobie :-) jest naprawdę słodka :-)

reklama
Do góry