reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

hej laseczki właśnie wróciłam od swojej cioci i się okazało że łóżeczko w którym ja spałam 22 lata temu jest u niej na strychu i jest w dobrym stanie wystarczy je odnowić polakierować i supcio bobasek będzie miał łóżeczko po mamusi jakie to sentymentalne :-) a jest to solidne łóżko które zrobił mi św. pamięci wujek który był stolarzem. a tak na marginesie to moja mama trzyma jeszcze moje ubranko z chrztu takie malutki śliczniutkie :tak: a wy dziewczynki macie jakieś takie pamiątki z okresu niemowlęcego??

reklama
hej laseczki właśnie wróciłam od swojej cioci i się okazało że łóżeczko w którym ja spałam 22 lata temu jest u niej na strychu i jest w dobrym stanie wystarczy je odnowić polakierować i supcio bobasek będzie miał łóżeczko po mamusi jakie to sentymentalne :-)

Super sprawa tym bardziej ,że takie łóżeczko jest pewnie wiele trwalsze niż nie jedno kupowane teraz w sklepie.:tak::tak:

Mamusia87 - ale fajnie masz z tym łóżeczkiem, po ciuchutku zazdroszczę;-)

Nie wyrabiam z czytaniem, ale widzę, że o butach mowa była.. Również kupuję tylko skórzane i przeważnie wydaję na nie fortunę, bo uważam, że warto:tak: Poza tym reklamacje są w butikach dużo lepiej rozpatrywane (mam za sobą 1 doświadczenie z reklamowaniem, ale nasłucham się od konsultantek setki historii i wiem, że na bazarach to kiepsko z tym bywa..)
Ciuszków masę w Niemczech kupowałam, a teraz jak już się tam nie wybieram to buszuję na Allegro. Kocham też ZARĘ:tak:
Jeśli chodzi o Malucha to może być ubrany w ciuszki z lumpka, ale buty zawsze będzie miało nowe i porządne!!:tak:

Jeśli chodzi o Malucha to może być ubrany w ciuszki z lumpka, ale buty zawsze będzie miało nowe i porządne!!:tak:

Zgadzam się, na butach, zwłaszcza dla dziecka nie można oszczędzać. Ze dwa razy chciałam przyoszczędzić i kupiłam jakieś w CCC za 50 zł, nózka się pociła, za długo nie mogła w nich chodzić, bo od razu nogi bolały i teraz już od kilku sezonów jestem wierna Antylopie, Oli super się w nich chodzi.

Moją jedyną pamiątką z wczesnego dzieciństwa jest moja kreacja do chrztu

hej laseczki właśnie wróciłam od swojej cioci i się okazało że łóżeczko w którym ja spałam 22 lata temu jest u niej na strychu i jest w dobrym stanie wystarczy je odnowić polakierować i supcio bobasek będzie miał łóżeczko po mamusi jakie to sentymentalne :-) a jest to solidne łóżko które zrobił mi św. pamięci wujek który był stolarzem. a tak na marginesie to moja mama trzyma jeszcze moje ubranko z chrztu takie malutki śliczniutkie :tak: a wy dziewczynki macie jakieś takie pamiątki z okresu niemowlęcego??

łóżeczko w którym śpi Szymek ma 17 lat , spało w nim dwoje dzieci , teraz on i maluch tez będzie w nim spał . Tylko materace są wymieniane . łóżeczko jest w super stanie . Nie ma coprawda bajerów typu wyjmowane szczebelki czy opuszczany bok ale mi wystarcza . A szkoa mi kasy na nowe jak mam to . W mojej rodzinie krązy taki bujany kosz taki na stelażu jak huśtawka . Ma prawie 30 lat i już w nim chyba z dyszka zieci si e bujała . Ciocia tylko pokrowiec nowy do tego szyje . :-D
Buty ja tez lubie dobre , bo sama przy butach pracuje . Mam butów jakieś 60 par :szok: ostatnio tyle naliczyłam. Ale w pracy sporo dostaje jako tzw . ciuszki BHP:-D a że są to drogie buty tym bardziej nie marudze.:-D
Synek ma dwie pary narazie choć już jako maluch miał Pumy do wózka:-D Teraz ma Polskie ze skóry butki emel i na zime elephanteny . I jestem bardzo zadowolona .

Mamusia87 - ale fajnie masz z tym łóżeczkiem, po ciuchutku zazdroszczę;-)

Nie wyrabiam z czytaniem, ale widzę, że o butach mowa była.. Również kupuję tylko skórzane i przeważnie wydaję na nie fortunę, bo uważam, że warto:tak: Poza tym reklamacje są w butikach dużo lepiej rozpatrywane (mam za sobą 1 doświadczenie z reklamowaniem, ale nasłucham się od konsultantek setki historii i wiem, że na bazarach to kiepsko z tym bywa..)
Ciuszków masę w Niemczech kupowałam, a teraz jak już się tam nie wybieram to buszuję na Allegro. Kocham też ZARĘ:tak:

hej, widze ze gadka o butach, ja tez mam cala sterte i na butach nie oszczedzam... a dla dziecka to bardzo wazne zeby mialo dobre buciki, zeby jakies chorobsko sie nie przyczepilo - jakis platfus czy cos...
aniam piszesz o firmie elephant (slon) dla dziecka, jest super, bardzo znana u nas i ceniona, naprawde dobre buciki, moje tez sie bedzie na nich wychowywalo i na geox

reklama
hej, widze ze gadka o butach, ja tez mam cala sterte i na butach nie oszczedzam... a dla dziecka to bardzo wazne zeby mialo dobre buciki, zeby jakies chorobsko sie nie przyczepilo - jakis platfus czy cos...
aniam piszesz o firmie elephant (slon) dla dziecka, jest super, bardzo znana u nas i ceniona, naprawde dobre buciki, moje tez sie bedzie na nich wychowywalo i na geox

No dobre ma elephanten buciki geoxy ostatnio jakoś srednio ładne robią nie wiem czemu ::)

wiem, ze w 99% przypadków z takich rzeczy sie nie kozysta i sa one totalnie zbedne ale zobaczcie na to IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | FABLER | Podkładka do przewijania :-)

A właśnie się na to czaje i kupie było jeszcze z żaba bardzo fajne dla mnie przydatne bo ja często poza domem i dziecko przewijam wiec się przyda:tak:

Do góry