czesc dziewczyny, swieta racja z tym ze ile nas tyle gustow i kazdej sie bedzie inny wozek podobal, i dobrze...ale fakt faktem ze przed zakupem nalezy dokladnie wozek sprawdzic, pojezdzic nim i dowiedziec sie o nim wszystko na temat bezpieczenstwa, wygody i wogole..ja juz od dawna wiem jaki wozek kupie i wiem ze bedzie dla nas najlepszy, nie odzywam sie na temat wozkow o ktorych piszecie (np.inglesina), bo musialabym tylko cos negatywnego napisac a i po co? kazda powinna sie sama przekonac i kupic taki ktory bedzie jej pasowal.
a co do maxi cosi to oczywiscie tez kupie z cabrio fix bo mam extra w samochodzie zamontowane, ale jak ktos tego nie ma to raczej nie ma sensu kupowac tylko fotelika cabrio fix bo wystarczy ta city wersja, do cabrio fix trzeba jeszcze dokupic to urzadzenie podtrzymujace ktore tez kosztuje tyle co fotelik, to lekko jest kolo 300-400 euro, no i zamontowanie iso fix jeszcze w samochodzie....
a co do maxi cosi to oczywiscie tez kupie z cabrio fix bo mam extra w samochodzie zamontowane, ale jak ktos tego nie ma to raczej nie ma sensu kupowac tylko fotelika cabrio fix bo wystarczy ta city wersja, do cabrio fix trzeba jeszcze dokupic to urzadzenie podtrzymujace ktore tez kosztuje tyle co fotelik, to lekko jest kolo 300-400 euro, no i zamontowanie iso fix jeszcze w samochodzie....