reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dagsila - piekne to wszystko , ale ja jednak wole iść wygrzebac sama na kilosach i pomacać :-D Bo te rzeczy co sprzedają ludzie to i tak są z ciucholandów . W wawie jak jest wymiana towaru handlary stoja już od 8 rano , dostać się na kilosy nie można bo gotowe Ci żebra połamac . Rzucają się na rzeczy i kupują tego całe wory , potem sprzedają na aukcjach:-(

i tak sobie myślę, ze juz bym tak bardzo chciała miec juz swojego bąbla przy sobie i bedzie zima i bedziemy uczyc ze snieg jest zimny i pokazywac choinkę.

i bedziemy sie tulic, ech jeszcze tyle czasu...
ja dzis dostalam stos zdjec tygodniowego malenstwa kuzynki... ogladalam, i lzy ciurkiem mi lecialy... taki malusi, kochany, jeszcze niedawno w brzusiu, a teraz juz maja go przy sobie i tula...
taka ckliwa sie zrobilam ostatnio, ze o wszystko rycze :sorry::sorry::sorry:

też byłam bardzo zadowolona z elektrycznej medeli, na początku mialam reczny laktator, ale szybko mnie trafilo, bo takim to sobie można raz na jakiś czas a nie co chwile, a mój z cyca nie jadł i wszystko musiałam odciągać więc tylko dojarka elektryczna:) z reszta medele chyba wszyscy polecają, nie slyszalam zlych opinii

Ja miałam ręczną aventu, w sumie byłam zadowolona, używałam bardzo dużo, ponieważ zaraz po macierzyńskim wróciłam do pracy i mleczko odciągałam. Ile się namachałam to moje. Teraz chyba jednak zdecydowałabym się na elektryczną, ale z kupnem wstrzymam się na po porodzie, bo może się okazać, że wcale nie będę karmić (tfu tfu)

hej,

jak to u zakupoholiczki bywa dzisiaj odkryłam nowy skarb z ubrankami bąblowymi. jedyne co mnie powstrzymało pzred kupieniem wszystkiego co mi wpadło w oko to znikoma ilośc gotówki w portfelu;-)

jednakze kupiłam kilka "niezbedników" np. mega sliczny kremowo-zielony włochaty jak kaczuszka kombinezonik, body z uroczym napiszem I love my daddy etc.

teraz postanowiłam zrobic juz sobie liste, zeby sie nie okazało ze mam 50 body w rozmiarze 56 z czego wyrosnie w ciagu kilku dni;-)

tylko moja mama krzyczy, ze mam sobie kupowac bo "opakowanie na bąbla" tez musi wygladac:-D

hehe

w sumie racja

Ja z zakupami poczekam aż poznam płeć i wtedy będę wiedziała wystarczy odświeżyć ubranka po córci czy kupować wszystko od nowa.

reklama
Do góry