reklama
a to to juz w ogole czad
MAŁA GWIAZDECZKA-CÓRECZKA 0-3-6-9M DUŻO 130 SZT (759616500) - Aukcje internetowe Allegro
hehe ogladam tylko oncinkowe ubranka:-)
MAŁA GWIAZDECZKA-CÓRECZKA 0-3-6-9M DUŻO 130 SZT (759616500) - Aukcje internetowe Allegro
hehe ogladam tylko oncinkowe ubranka:-)
a tu coś dla przystojniaka SUPER CHŁOPIEC - 0/6 M - JESIEŃ/ZIMA - NOWE! (756584760) - Aukcje internetowe Allegro
Dagsila - piekne to wszystko , ale ja jednak wole iść wygrzebac sama na kilosach i pomacać Bo te rzeczy co sprzedają ludzie to i tak są z ciucholandów . W wawie jak jest wymiana towaru handlary stoja już od 8 rano , dostać się na kilosy nie można bo gotowe Ci żebra połamac . Rzucają się na rzeczy i kupują tego całe wory , potem sprzedają na aukcjach:-(
Katik
...jestem mamą...
ja dzis dostalam stos zdjec tygodniowego malenstwa kuzynki... ogladalam, i lzy ciurkiem mi lecialy... taki malusi, kochany, jeszcze niedawno w brzusiu, a teraz juz maja go przy sobie i tula...i tak sobie myślę, ze juz bym tak bardzo chciała miec juz swojego bąbla przy sobie i bedzie zima i bedziemy uczyc ze snieg jest zimny i pokazywac choinkę.
i bedziemy sie tulic, ech jeszcze tyle czasu...
taka ckliwa sie zrobilam ostatnio, ze o wszystko rycze
M
Mka10
Gość
też byłam bardzo zadowolona z elektrycznej medeli, na początku mialam reczny laktator, ale szybko mnie trafilo, bo takim to sobie można raz na jakiś czas a nie co chwile, a mój z cyca nie jadł i wszystko musiałam odciągać więc tylko dojarka elektryczna z reszta medele chyba wszyscy polecają, nie slyszalam zlych opinii
magda1978
Fanka BB :)
Ja miałam ręczną aventu, w sumie byłam zadowolona, używałam bardzo dużo, ponieważ zaraz po macierzyńskim wróciłam do pracy i mleczko odciągałam. Ile się namachałam to moje. Teraz chyba jednak zdecydowałabym się na elektryczną, ale z kupnem wstrzymam się na po porodzie, bo może się okazać, że wcale nie będę karmić (tfu tfu)
hej,
jak to u zakupoholiczki bywa dzisiaj odkryłam nowy skarb z ubrankami bąblowymi. jedyne co mnie powstrzymało pzred kupieniem wszystkiego co mi wpadło w oko to znikoma ilośc gotówki w portfelu;-)
jednakze kupiłam kilka "niezbedników" np. mega sliczny kremowo-zielony włochaty jak kaczuszka kombinezonik, body z uroczym napiszem I love my daddy etc.
teraz postanowiłam zrobic juz sobie liste, zeby sie nie okazało ze mam 50 body w rozmiarze 56 z czego wyrosnie w ciagu kilku dni;-)
tylko moja mama krzyczy, ze mam sobie kupowac bo "opakowanie na bąbla" tez musi wygladac
hehe
w sumie racja
jak to u zakupoholiczki bywa dzisiaj odkryłam nowy skarb z ubrankami bąblowymi. jedyne co mnie powstrzymało pzred kupieniem wszystkiego co mi wpadło w oko to znikoma ilośc gotówki w portfelu;-)
jednakze kupiłam kilka "niezbedników" np. mega sliczny kremowo-zielony włochaty jak kaczuszka kombinezonik, body z uroczym napiszem I love my daddy etc.
teraz postanowiłam zrobic juz sobie liste, zeby sie nie okazało ze mam 50 body w rozmiarze 56 z czego wyrosnie w ciagu kilku dni;-)
tylko moja mama krzyczy, ze mam sobie kupowac bo "opakowanie na bąbla" tez musi wygladac
hehe
w sumie racja
reklama
M
Mka10
Gość
też mam wszystko po synku dla chłopca, wiec chyba wolałabym córcie, nie ominie mnie wtedy radość dzieciaczkowych zakupów
Podziel się: