reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Mam prośbę do dziewczyn, które już zakupiły wanienkę. Mam dostać takie coś jak stelaż, komoda. Nie wiem nawet jak to nazwać. I potrzebuję wymiary. Bo nie wiem czy mi się uda zmieścić na tym wanienkę. Prosiłabym o zmierzenie od spodu ile taka wanienka ma cm szerokości i długości.

reklama
Dzieńdoberek :-). A ja dziś jestem umówiona z kobietką, która chce się pozbyć swojego rocznego x-landera. Nie jest chyba ( na moją korzyść ) świadoma na ile są wyceniane te pojazdy, bo chce za niego 500 zł. Tak się napaliłam, że nie dopuszczam myśli, że się rozmyśli

Ekstra cena:szok:, trzymam kciuki,żeby się babka nie rozmysliła:tak:. Daj znac co tam.

Ja wczoraj sprawdzałam u mnie w sklepie jak jest różnica cenowa miedzy kolekcja 2009 a 2010 no wyszlo mi że tylko 70zł, więc dla mnie prawie żadna:tak:. Szkoda tylko,ze mojego koloru nie ma, no coż czekam do marca:tak:

hej dziewczyny byłam u rodziców po ciuszki po Hani i moim siostrzeńcu, na razie przywiozłam te najmniejsze i jest ich 3 worki!!!
będę chciała sprzedać te ładniejsze dziewczynkowate ciuszki, więc dam Wam znać jak się dokopie do nich i uszykuję
a na razie mam kurteczkę zimową i kombinezon dla dziewczynki rozmiar 80 tak gdzieś na 9, 10 miesięcy
więc jak kogoś znacie chętnego to tu jest link
KOMBINEZON i KURTECZKA dla dziewczynki SUPER CENA (899406519) - Aukcje internetowe Allegro

a ja pochwale sie Wam moimi najnowszymi nabytkami:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 50
  • 2.jpg
    2.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 45
  • 3.jpg
    3.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 49
  • 3a.jpg
    3a.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 48
  • 4.jpg
    4.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 45
  • 5.jpg
    5.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 41
  • 6.jpg
    6.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 41
  • 7.jpg
    7.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 8.jpg
    8.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 39
  • 9.jpg
    9.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 44
Ja przed chwilą dostałam paczkę ( allegro ) i patrzę, że taki olbrzymi karton, a nic takiego nie zamawiałam, tylko same pierdoły higieniczne. Otwieram, a tam pół kartonu zajmują podkłady poporodowe :-O chyba przesadziłam z ilością.... Ile będziemy krwawić??

reklama
Do góry