Mam prośbę do dziewczyn, które już zakupiły wanienkę. Mam dostać takie coś jak stelaż, komoda. Nie wiem nawet jak to nazwać. I potrzebuję wymiary. Bo nie wiem czy mi się uda zmieścić na tym wanienkę. Prosiłabym o zmierzenie od spodu ile taka wanienka ma cm szerokości i długości.
reklama
Dzieńdoberek :-). A ja dziś jestem umówiona z kobietką, która chce się pozbyć swojego rocznego x-landera. Nie jest chyba ( na moją korzyść ) świadoma na ile są wyceniane te pojazdy, bo chce za niego 500 zł. Tak się napaliłam, że nie dopuszczam myśli, że się rozmyśli
Ekstra cena, trzymam kciuki,żeby się babka nie rozmysliła. Daj znac co tam.
Ja wczoraj sprawdzałam u mnie w sklepie jak jest różnica cenowa miedzy kolekcja 2009 a 2010 no wyszlo mi że tylko 70zł, więc dla mnie prawie żadna. Szkoda tylko,ze mojego koloru nie ma, no coż czekam do marca
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
hej dziewczyny byłam u rodziców po ciuszki po Hani i moim siostrzeńcu, na razie przywiozłam te najmniejsze i jest ich 3 worki!!!
będę chciała sprzedać te ładniejsze dziewczynkowate ciuszki, więc dam Wam znać jak się dokopie do nich i uszykuję
a na razie mam kurteczkę zimową i kombinezon dla dziewczynki rozmiar 80 tak gdzieś na 9, 10 miesięcy
więc jak kogoś znacie chętnego to tu jest link
KOMBINEZON i KURTECZKA dla dziewczynki SUPER CENA (899406519) - Aukcje internetowe Allegro
będę chciała sprzedać te ładniejsze dziewczynkowate ciuszki, więc dam Wam znać jak się dokopie do nich i uszykuję
a na razie mam kurteczkę zimową i kombinezon dla dziewczynki rozmiar 80 tak gdzieś na 9, 10 miesięcy
więc jak kogoś znacie chętnego to tu jest link
KOMBINEZON i KURTECZKA dla dziewczynki SUPER CENA (899406519) - Aukcje internetowe Allegro
a ja pochwale sie Wam moimi najnowszymi nabytkami:
Załączniki
-
1.jpg20,7 KB · Wyświetleń: 50
-
2.jpg21,7 KB · Wyświetleń: 45
-
3.jpg21,6 KB · Wyświetleń: 49
-
3a.jpg24,4 KB · Wyświetleń: 48
-
4.jpg17,1 KB · Wyświetleń: 45
-
5.jpg17,3 KB · Wyświetleń: 41
-
6.jpg19,2 KB · Wyświetleń: 41
-
7.jpg20,5 KB · Wyświetleń: 44
-
8.jpg19,3 KB · Wyświetleń: 39
-
9.jpg21,1 KB · Wyświetleń: 44
e.salamandra
Mama pełną parą
Ja przed chwilą dostałam paczkę ( allegro ) i patrzę, że taki olbrzymi karton, a nic takiego nie zamawiałam, tylko same pierdoły higieniczne. Otwieram, a tam pół kartonu zajmują podkłady poporodowe :-O chyba przesadziłam z ilością.... Ile będziemy krwawić??
Elma
Małgosia
Mi starczyły 2 paczki i jeszcze zostało bo takie duże krwawienie to tylko na początku jest.
e.salamandra
Mama pełną parą
hmm... dobrze, ze to tanie było.. kupiłam 4 op.
hej dziewczynki poszperałam trochę w necie i znalazłam fajnie wyglądający i przede wszystkim super lekki wózek ESPIRO VECTOR ZESTAW ESPIRO VECTOR + FOTELIK + 4-CZ. POŚCIEL!!! (890829926) - Aukcje internetowe Allegro
może któraś z was już się spotkała z tym wózkiem i podpowie mi coś na jego temat?:-)
może któraś z was już się spotkała z tym wózkiem i podpowie mi coś na jego temat?:-)
reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
mamusia87 czytalam o nim,i nie ma zbyt pozytywnych opinii
Podziel się: