reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Akata -
-numer 5 i 6 to rampersy. Do niedawna tez jeszcze nie wiedzialam jak to sie nazywa :-D:-D
-by sie tak otwieralo nie w fotosiku to trzeba prosto z kompa wrzucac foty - i tez to ostatnio odkrylam.
W oknie postu na gorze masz czcionke, rozmiar, kolor, buzki, a potem spinacz - klikasz w spinacz i dodajesz tam zdjecie z kompa ktore chcesz zalaczyc do posta. Ladujesz je tam, zamykasz, a jak znow klikniesz na spinacz to ono Ci sie tam pojawi i mozesz dodac.
Hmmm blondynka blondynce tlumaczyla- wiec nie wiem czy zajarzysz :-D

PS - ciuszki super!

a widzisz kochana, trzeba było tak od razu. zaraz sprawdzimy czy blondynka dobrze wytłumaczyła by druga blondynka zrozumiała :-D próba generalna
Ps. ilość butów i czapeczek naprawde powalająca, a te bodziaki słodkie, szkoda że nie kupiłaś, może uda Ci się jeszcze je upolować :-)

Załączniki

• DSC09723.jpg
    DSC09723.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Witam wszystkie mamusie!

Mam do sprzedania wielką pakę ciuszków dla dziewczynki. Razem około 90 sztuk!
Wszystkie ciuszki są dobrych ( głównie angielskich firm) i są w idealnym, lub bardzo dobrym stanie. Rozmiary z metek od 0 do 9 miesięcy, ale z doświadczenia wiem,że wystarczą do roczku.
Najmniejsze ciuszki są ciepłe, welurowe- idealne na obecną porę roku.
Serdecznie polecam!

Paka 90 szt. 0-3-6-9 firmówek dla Dziewczynki (900124470) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny super macie te ciuszki dla maluszkow, takie malusie ciuszki to sa takie slodkie ze szok:tak:
musze tez to pocwiczyc i wkleje pare fotek ciuszkow mojej malej
katik - ty jestes najlepsza normalnie, te buciki i czapeczki to mnie powalily calkiem :-):-)

No to ja tez wrzuce takie troche z szafy corci. Wszystkiego nie chcialo mi sie wyciagac :-):-):-)

rozwalil mnie ten napis. Szkoda, ze nie ma na stanie, bo juz mialam kupowac :-DAll in One | Unisex | ASDA direct
Katik, nie bede oryginalna, ale z bucikami to zaszalalas niezle:-D
jesli chodzi o Asde, to moze sprawdz w sklepie czy na stanie nie maja, bo moze nie maja tylko na wysylke. My bylismy w ten weekend w polnocnej i obkupilismy sie jak szaleni wlasnie w Asdzie mimo, ze online prawie niczego nie mieli na stanie:-)

hej dziewczynki poszperałam trochę w necie i znalazłam fajnie wyglądający i przede wszystkim super lekki wózek ESPIRO VECTOR ZESTAW ESPIRO VECTOR + FOTELIK + 4-CZ. POŚCIEL!!! (890829926) - Aukcje internetowe Allegro
może któraś z was już się spotkała z tym wózkiem i podpowie mi coś na jego temat?:-)

ja też wcześniej byłam mapalona na wózki espiro, ale jak poczytałam opinie to nie były zbyt pozytywne...chociaż znalazłam też zadowolonych z nich ludzi:tak: Vector jest lekki i ładny i jeszcze nie wiem na co się zdecyduję z wózkiem bo mam straszny zamęt, ale nie ukrywam że nadal męczy mnie ten espiro:tak:
bo trzeba kierować się własnym osądem, każdy ma inne wymagania co do wózka:tak: a w espiro kusi też cena!:-)
...jak znam życie to się i tak nie zdecyduję do porodu i w ostatniej chwili kupię co będzie:-p

piękne te ubranka dziewczyny, moje schną jak poprasuję to tez przedstawię kilka egzemplarzy :)
a najbardziej czekam na moment kiedy zakupię jakieś nowe :-)

moi znajomi chwalą espiro :) no nie wiem ja też mysle ze jest fajny
u mnie gdyby nie to ze chicco na chodzie to chyba wlasnie espiro bym kupila

reklama
Do góry