reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

A ja wczoraj o 22 poczułam potrzebę pooglądania moich ubranek dla małej. Zaczęłam je wygrzebywać z szafy, w której w większości mamy wszystko pochowane podczas tego remontu. Męzul to takie oczy robił co ja wyprawiam :szok: ale co tam, potrzeba była, oko i serducho nacieszone było. popstrykalam zdjęcia to wrzucam.
1. body długi rękaw
2. body krótki rękaw
3. pajace
4 i 5. Nie wiem jak nazywa się ta część garderoby dzidziusiowej:-)
6. sukienka, portki i bluzeczki
7. śliniaczki i buciki

Ubranka na rozmiar 56-68; oczywiście lumpki:-D oprócz body z dł. rękawem to biedronka :-)

reklama
hmm coś nie tak :confused: jak wy wstawiacie zdjęcia, że są takie malusie a potem robią się duże jak się je kliknie?

ps. pytanie od blondynki ;-) więc proszę o wyrozumiałość:cool2:

Akata -
-numer 5 i 6 to rampersy. Do niedawna tez jeszcze nie wiedzialam jak to sie nazywa :-D:-D
-by sie tak otwieralo nie w fotosiku to trzeba prosto z kompa wrzucac foty - i tez to ostatnio odkrylam.
W oknie postu na gorze masz czcionke, rozmiar, kolor, buzki, a potem spinacz - klikasz w spinacz i dodajesz tam zdjecie z kompa ktore chcesz zalaczyc do posta. Ladujesz je tam, zamykasz, a jak znow klikniesz na spinacz to ono Ci sie tam pojawi i mozesz dodac.
Hmmm blondynka blondynce tlumaczyla- wiec nie wiem czy zajarzysz :-D

PS - ciuszki super!

Jak tu wchodzę to się czuję jak jakaś opóźniona wyrodna matka:baffled: nie mam nic

Oj... ja też jeszcze ani złotóweczki nie wydałam na ciuszki. Ale świadomie nie wchodzę narazie do takich sklepów,bo boję się debetu na koncie jak wpadnę w szał zakupowy, a staram się zaczynać robić zakupy począwszy od tych droższych rzeczy. Ale baardzooo Wam zazdroszczę tych ciuszków, bo one chyba najwięcej dają przyjemności a są przeurocze!

reklama
Do góry