reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

To nie ja, tylko moja mama kupuje jak szalona. Zabroniłam jej już kupować czegokolwiek!!! Tak naprawdę to ja kupiłam 2 sukienki, z 5 bodziaków i 5 śpiochów. Dostałam też trochę ubranek po mojej 1,5 rocznej chrześnicy. Moja szwagierka ma jeszcze tego całe mnóstwo. Ale na razie ich nie chcę. Muszę się obrobić z tą niezłą "kupką".

Mnie sie wydaje, ze warto uprac ubranka 0-6, ale uprasowac tylko 0-3, a cala reszte wrzucic do szafy i niech czekaja na swoja kolej (zostana zalozone dopiero gdzies we wrzesniu/pazdzierniku, a do tego czasu zdaza sie pogniesc i beda malo swieze)
;-)

reklama
Wronka super ciuszki. Tez tak przymierzam sie do zakupów, ale musze najpierw ogarnąc remont i budżet niech trochę wzrośnie bo narazie to na minusie jesteśmy... :-(

dziewczyny widze ze u niektorych zakupy na calego i dobrze, tak trzymac:tak::-)
ja jutro jade takiego wielkiego dziecinnego sklepu, moze zobacze tam jakas ladna komode z przewijakiem...i napewno kupie jeszcze sto innych rzeczy, niekoniecznie potrzebnych....:-p:-)

To ja Wam się pochwalę co mam dla mojej małej z ubranek.
Uwaga:
Ogrodniczki - 3 pary.
Spodnie - 13 szt.
Spódniczka - 1 szt. Muszę dokupić!!!!
Sukienki - 9 szt.
Śpiworek - 2 szt.
Bluzeczki - 21 szt.
Body - 24 szt.
Pajacyki - 26 szt.
Rampesy - 1 szt.
Bluzy - 18 szt.
Kurtka - 1 szt.

Nie wspominając o skarpetkach, rajstopkach, śliniaczkach, bucikach, czapeczkach.

Wiem już że pewnie połowy nawet nie założę i czeka mnie mnóstwo prania i prasowania. Chociaż przedział wiekowy tych ubranek to od 0 tak do 9 miesięcy.
Ciężko mi było to ładnie sfotografować.

Och jakie cudaki!!!!! Kurcze ja wczoraj dowiedzialam sie ze urodze kolejnego chlopca. A tak marzylam o takich ciuszkach....ehhhh
Ale za to jutro odbieram wozek i juz nie moge sie doczekac :)))

Och jakie cudaki!!!!! Kurcze ja wczoraj dowiedzialam sie ze urodze kolejnego chlopca. A tak marzylam o takich ciuszkach....ehhhh
Ale za to jutro odbieram wozek i juz nie moge sie doczekac :)))

Dopiero wczoraj się dowiedziałaś jaka płeć??? :szok:
A ja cieszę się, że będę miała dziewczynkę. Będę ją stroić jak się tylko da :-)

maonkaczasami dzieko nie chce ujawnić swojej płci aż do porodu. Ja tez niedawno bo w poniedziałek dowiedziałam się że prawdopodobnie chłopczyka będę miała ale to na 80% bo pępowina się tam troche wiła...

reklama
Dopiero wczoraj się dowiedziałaś jaka płeć??? :szok:
A ja cieszę się, że będę miała dziewczynkę. Będę ją stroić jak się tylko da :-)

Hehe ciesz sie ciesz :) Ja sie tylko pocieszyc moge tym, ze za duzo ubranek nowych nie musze kupowac.
Pozno sie dowiedzialam, bo maly caly czas psikusa nam robil - albo zaslanial sie nozka, albo zle lezal. Teraz w koncu bylo wyraznie widac ;)

Do góry