Cześć Dziewczyny. Widzę, że dziś o zakupach przez internet. U mnie było podobnie, ok 2 tygodni robiłam dokładną listę co chcę od jakiego sprzedawcy, co chwilę cos wykreślałam albo coś jeszcze dopisywałam i w końcu jednego dnia nabrałam odwagi i w ciągu godziny wydałam ponad 800zl jak to dobrze, ze to wirtualne pieniążki ale mam już wszytsko. Oto linki do sprzedawców u jakich kupowałam:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Jeżeli chodzi o sprzedawcę mamo-tato to później troszkę opiszę bo mam już w domku tylko teraz mało czasu.
Sprzedawca justinex- dzis będzie przesyłka wieć zobaczę dopiero ale jak narazie bez zarzutów. A na trzecią przesyłkę pewnie jeszcze kilka dni poczekam. Z własnego doświadczenia wiem że lepiej kupić u jednego sprzedawcy jak najwięcej-koszty przesyłki mnie udało sie u dwóch ze względu an kwote wogóle nie płacić za przesyłkę i to kurirem.
Jeżeli chodzi o sprzedawcę mamo-tato to później troszkę opiszę bo mam już w domku tylko teraz mało czasu.
Sprzedawca justinex- dzis będzie przesyłka wieć zobaczę dopiero ale jak narazie bez zarzutów. A na trzecią przesyłkę pewnie jeszcze kilka dni poczekam. Z własnego doświadczenia wiem że lepiej kupić u jednego sprzedawcy jak najwięcej-koszty przesyłki mnie udało sie u dwóch ze względu an kwote wogóle nie płacić za przesyłkę i to kurirem.