reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Polecam ten sklep:tak:. Koło mnie jest dzidziusiowa hurtownia i mają ciuszki tych firm. Ola całą wyprawkę miała stamtąd, Zosia częściowo już też. Fajnie się noszą i piorą te ciuszki, są mięciutkie, delikatne, fajnie wykonane.
Jakby co to hurtownia jest na Zaciszu, nazywa się Tomi, bodziaki mają po 8-15zł, więc sporo taniej. W necie też są
http://tomi.pl

Polecam ten sklep:tak:. Koło mnie jest dzidziusiowa hurtownia i mają ciuszki tych firm. Ola całą wyprawkę miała stamtąd, Zosia częściowo już też. Fajnie się noszą i piorą te ciuszki, są mięciutkie, delikatne, fajnie wykonane.
Jakby co to hurtownia jest na Zaciszu, nazywa się Tomi, bodziaki mają po 8-15zł, więc sporo taniej. W necie też są http://tomi.pl

cos mi nie dziala ten link....:baffled:

Ja zaraz jade do centrum i wejde do C&A i przypuszczam ze nie wyjde z pustymi rekoma:-D:-D:-D

u mnie nie ma C&A a szkoda bo faktycznie mają rewelacyjne gatunkowo rzeczy i niedrogie - najbliższe mam chyba w Warszawie (wiem gdzie jest), pewnie jest też coś w Gdańsku (ale w tych centrach do których się wybieram brak)

moim niedawnym postanowieniem bylo zrobienie zakupów w sklepach w moim miescie - zeby sie pocieszyc lazeniem, pospedzac czas z K. i w ogole pobyc babą i matka i chodzic po sklepach jak to nasza natura nakazuje....
no ale jakos mi to nie wychodzi.. jak mam isc do sklepu i proscic te baby zeby mi pokazaly 10 pare spieochow- bo ta ma kotka nie w tym miejscu, a ta to wiesniacka a ta to fajna, ale nie zaplace na polspiochy 35 zł- no to czekaja mnie zakupy przez net. no i siedze jak ta miagwa juz 2 dzien i kompletnie nie umiem zakupow robic, jestem tak roztrzepana, ze tylko czekam, az K. przyjdzie i mi pomoze z zakupami na allegro:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
szukam w tych sklepach zeby u jednego sprzedawcy wiekszosc bo tak najekonomiczniej i nie bede sie zastanawiala kto co mial mi przyslac i na ktore konto ile wplacic pieniazkow.
poki co znalazlam jedynie taki kocyk SŁODZIUTKI KOCYK niemowl. BOBAS 76x102 PROMOCJA ! (876058493) - Aukcje internetowe Allegro oczywiscie rozowy;-) ale pewnei zanim sie zdecyduje wcisnac kup teraz to napisze 10 maili, zeby jeszcze raz mi wystawili ten kocyk:-D:-D:-D:-D

no i taka nie babowa jestem:tak::tak::tak::tak:

hehe jak tak dalej pojdzie to Niunia bedzie w koszulach taty chodzic:-D:-D:-D:-D

Wybrałam ten sam kocyk :-) tyle że zielony. Mamy ten sam gust:-) Ma mi go sprezentować siostra. Nie musisz pisać do gościa, bo oni cały czas je mają i wystawiają. Ja go już wyszukałam z 2 mc temu i regularnie sprawdzam czy są na stanie.

reklama
Generalnie na allegro wszyscy mają ten sam towar, tylko niewielkie różnice w cenach. Patrzę przede wszystkim na komentarze sprzedających. Przeważnie wszyscy mają komentarze w tysiącach i bardzo mało negatywów. To na takich się decyduję. Kupowałam u takich sprzedawców:
dzajko i mloda_mama1
I wszystko było OK. Dobrze zapakowanie.
Dla mnie allegro też wygodniejsze niż latanie po kilkunastu sklepach za wyprawką.

Do góry