mozna mieć majtki siatkowe i ceratkowe
u nas polozna mowila o siatkowych i takich luznych babcinych bawelnianych. ceratkowych za to nie wolno, bo sie tylek poci i gorzej goja rany.
najlepiej popytac tam gdzie sie rodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mozna mieć majtki siatkowe i ceratkowe
Pytanie do mama doświadczonych
Jak to jest dokładnie z odwiedzinami położnej po porodzie?
W necie wyczytałam, że powinno się zgłosić do swojej przychodni, że oczekuję się dziecka. Ale co po porodzie, kiedy będą wiedzieć, że urodziłam. Gdzieś dowiedziałam się też, że to szpital zgłasza po urodzeniu dziecka do przychodni informację. Może ktoś coś wie na ten temat.
Aga, z tego co wiem u nas nie ma zadnych wymogow. Ja mam tez takie siateczkowe majtki juz zakupione, teraz mialam dokupic tylko te podpaski.no to przestraszylas mnie nie na zarty... to jest straszne! musze sie dowiedziec jak to jest u mnie, bo nawet lezenia bez sobie nie wyobrazam Moze i lepszy dostep powietrza czy cos, ale i tak to do mnie nie przemawia
wygladac musi sie bardzo sexy w takich pielucho - majtkachAga, z tego co wiem u nas nie ma zadnych wymogow. Ja mam tez takie siateczkowe majtki juz zakupione, teraz mialam dokupic tylko te podpaski.
Ale powiem Ci szczerze, ze kolezanki podpowiedzialy mi, ze najwygodniej jest kupic pieluchomajtki... Wiem ze to okropnie brzmi, ale nic sie nie przesuwa, nie wycieka, sa fajnie chlonne... I chyba w takie cos jednak sie zaopatrze.