reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

aga81 - rzeczywiscie fajne rzeczy ma ta osoba wystawione, te bodziaki sa super co zamowilas, i to prawda z tymi cenami - w sklepach to nieraz jeszcze raz tyle mozna zaplacic...

reklama
dziewczyny popatrzylam co tam kupujecie na allegro i jutro tez troche posiedze i pozamawiam, potrzebuje jeszcze pare rzeczy a na tym allegro naprawde duzo taniej mozna kupic:tak::-) a juz nie wspomne ze albo mi mama placi albo bratowa:-p
u mnie jest to samo :-D
mama z siostra siedza i maja akcje : zamawiam...
Ostatio siostra opowiadala, ze 4 razy pod rzad byl u niej ten sam kurier i juz patrzyl na nia jak na wariatke zakupoholiczke :-D:-D:-D

śliczne są te ciuszki nie tylko body właśnie siedzę i wybieram - ciekawa jestem tylko jakie one są gatunkowo, choć nazwa firm powinna sugerować jakoś

normalnie nie mogę się zdecydować

Ostatnia edycja:
śliczne są te ciuszki nie tylko body właśnie siedzę i wybieram - ciekawa jestem tylko jakie one są gatunkowo, choć nazwa firm powinna sugerować jakoś

Nata - te linki co Aga puściła możesz brać w ciemno - firmy bardzo dobre i naprawdę ceny też bardzo dobre . Jakbym nie miała tyle ubranek to sama bym coś kupiła:-D Taki siedmiopak w mothercare kosztuje zwykle 65-75zł a tu 36 więc naprawdę się opłaca , to samo pajace też bardzo dobra cena . Cartersa rzeczy tez super firma z USA , reszta to samo .:tak:

czesc Dziewczyny:-) wczoraj mialam sie na wielkie zakupy zybtac, ale w koncu nie pojechalismy, tylko po dublinie pochodzilismy. Nic nie znaleslismy, a mialam nadzieje na jakis wozeczek porzadny. Jeden byl nawet fajny, ale az 13kg sama spacerowka, a do tego 3,5 fotelik (stawiany na te spacerowke) no i dziecko, wiec lacznie wyszloby jakies 20 albo i lepiej, wiec ja dziekuje. Zla jestem jak osa. Jak tak dalej pojdzie, to nic nie kupimy i Mlody bedzie na rekach noszony:wściekła/y:

reklama

Nata pewnie przyjda niedlugo to powiem. Pajacyki zamowilam mothercare i z doswiadczenia wiem, ze te sa calkiem niezle. Niestety tej firmy Carters nie znam, ale te body nie kosztuja majatku, wiec zaryzykowalam szczegolnie, ze maja naprawde sliczne wzory.

Ostatnia edycja:
Do góry