cudowna jest ta pościel zakochałam się w niej od razu ja chyba zaczekam z zakupami dla dzidzi dopóki nie poznam płci jak na razie kupiliśmy tylko kołyskę bo na pewno nam się przydaJa napewno kupię taką karuzelkę :
KARUZELA FISHER PRICE K3799 RAINFOREST+PILOT+BONUS (745131954) - Aukcje internetowe Allegro
bo mam już taką pościel
FISHER PRICE RAINFOREST POSCIEL 4 CZESCI SUPER! (743124569) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
piekna posciel... ja tez juz przegladalam wczesniej i jestem zdecydowana, kupuje takie(bialy komplet i bezowy-wiec nie musze znac plci zeby kupic:-)):
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (757854048) - Aukcje internetowe Allegro
i kocyk :-) C:
KOCYK BabyOno MIĘCIUTKI 80 x 110cm 6 kolorów (752484329) - Aukcje internetowe Allegro
lozeczko kupuje w ikeii w belfascie bo jest tanio i jest ladne jak za taka cene, no i kumpela polecala bo sama takie miala...
IKEA | Children´s beds | Cots | HENSVIK | Cot
i do tego materacyk-najdrozszy w ikeii wiec powinien byc najlepszy...
IKEA | Children´s beds | Cot mattresses | SULTAN DRÖMMA | Mattress
wozek kupuje napewno taki bo sprawdzony przez kumpele i bardzo sobie chwalila
X-LANDER XA 08+GONDOL+FOTELIK MAXI COSI CITY+FOLIA (749904974) - Aukcje internetowe Allegro
to sa zeczy ktore kupuje napewno
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (757854048) - Aukcje internetowe Allegro
i kocyk :-) C:
KOCYK BabyOno MIĘCIUTKI 80 x 110cm 6 kolorów (752484329) - Aukcje internetowe Allegro
lozeczko kupuje w ikeii w belfascie bo jest tanio i jest ladne jak za taka cene, no i kumpela polecala bo sama takie miala...
IKEA | Children´s beds | Cots | HENSVIK | Cot
i do tego materacyk-najdrozszy w ikeii wiec powinien byc najlepszy...
IKEA | Children´s beds | Cot mattresses | SULTAN DRÖMMA | Mattress
wozek kupuje napewno taki bo sprawdzony przez kumpele i bardzo sobie chwalila
X-LANDER XA 08+GONDOL+FOTELIK MAXI COSI CITY+FOLIA (749904974) - Aukcje internetowe Allegro
to sa zeczy ktore kupuje napewno
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
anik567 ja tez bym chyba maluszka nie ubierala w body z secondhandu... mimo wyprania itd... Gorne ciuszki (wierzchnie), jakos tak inaczej, ale to co przylegac mialoby do calka chyba bym nie chciala po kims obcym...
dokladnie mysle tak samo... jakas kurteczka, sweterek czemu nie ale nie body... w sumie body nie jest az takie drobie bo nawet w markecie mozna kupic fajne i tanio... ostatnio widzialam u nas w tesco... super byly... sie nie zbiednieje od body a jednak nowe to nowe... taka moja opinia...
Ja mam pełno ciuszków po córci,wszystko trzymałam dla następnej dzidzi, także jak będzie dziewczynka, to nie mam problemu, a jak chłopiec to bedę musiała zrobic selekcje i powydawac sukienki,a zaopatrzyc sie w bardziej chłopięce ciuszki.Co do ciuszków używanych, ja miałam dużo od koleżanki w bardzo dobrym stanie i spokojnie nakładałam córci nawet bodziki;-). jednak z własnego doświadczenia wiem,że nie da się "jechac" tylko na używanych, chocby z racji tego,że te ciuszki są takie sliczne i czasami poprostu my matki nie możemy się im oprzec i kupujemy. ja tak miałam
nawilżacz - niestety nie mogę mojego znaleźc w necie, także pokazac go nie mogę, mam taki o nazwie CLIMATIC i nie narzekam:-)
niania elektroniczna- ja mam taką NIANIA ELEKTRONICZNA CANPOL (715574375) - Aukcje internetowe Allegro kupowana była ponad 4 lata temu, więc teraz jest wiekszy wybor i pewnie fajniejsze, ale ja jestem zadowolona. Używaliśmy jej dużo z racji tego,że mieszkaliśmy w domku na pieętrze, a na parterze mieszkali teście. Także moglismy bez obawy przebywac u nich lub na dworze chocby późnymi wieczorami latem. Teraz mieszkmy w bloku więc pewnie tu nam sie nie przyda, ale na wakacje bedzie w sam raz jak pojedziemy na działkę.
nawilżacz - niestety nie mogę mojego znaleźc w necie, także pokazac go nie mogę, mam taki o nazwie CLIMATIC i nie narzekam:-)
niania elektroniczna- ja mam taką NIANIA ELEKTRONICZNA CANPOL (715574375) - Aukcje internetowe Allegro kupowana była ponad 4 lata temu, więc teraz jest wiekszy wybor i pewnie fajniejsze, ale ja jestem zadowolona. Używaliśmy jej dużo z racji tego,że mieszkaliśmy w domku na pieętrze, a na parterze mieszkali teście. Także moglismy bez obawy przebywac u nich lub na dworze chocby późnymi wieczorami latem. Teraz mieszkmy w bloku więc pewnie tu nam sie nie przyda, ale na wakacje bedzie w sam raz jak pojedziemy na działkę.
Mi tam nie przeszkadza że to z ciuszków , zreszta ciuchy w sklepach sa macane przez miliony osób i same nie wiecie kto je dotyka . Bakterie nawet z kału i moczu giną już w 60 stopniach a taka bieliznę można wrzucic na więcej . Ja kiedyś tez nie kupowałam bodziaków tylko pajace i inne , ale jak się kiedys jakieś super trafiły to kupiłam i tyle . Synek ma sie dobrze nigdy nie miał problemów ze skórą ani alergi . To tylko materiał z którego sie wszystko spiera. Przeciez od znajomych też się rzeczy bierze i uzywa , a czy wiadomo czy dziecko np. nie zwymiotowało na takiego bodziaka ( sory za dosłowność )
Posciel jest piękna ale tez bym tyle za nią nie dała . Ja zapłaciłam z przesyłką z USA 200zł z hakiem 400zł bym w zyciu nie dała
łózeczko mam zwykłe drewniane , tylko materacyk kupie nowy , bo kazde dziecko powinno miec nowy a nie po innym . Pewnie kupie w Ikea
Kocyk też mam jeden z rainforest
i polecam kocyki akrylowe
BELPLA - BABY SAC - BŁĘKITNY W MISIE - BDB (756633984) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam dokładnie taki , są super ciepłe i warto taki miec
Posciel jest piękna ale tez bym tyle za nią nie dała . Ja zapłaciłam z przesyłką z USA 200zł z hakiem 400zł bym w zyciu nie dała
łózeczko mam zwykłe drewniane , tylko materacyk kupie nowy , bo kazde dziecko powinno miec nowy a nie po innym . Pewnie kupie w Ikea
Kocyk też mam jeden z rainforest
i polecam kocyki akrylowe
BELPLA - BABY SAC - BŁĘKITNY W MISIE - BDB (756633984) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam dokładnie taki , są super ciepłe i warto taki miec
hej dziewczyny, widze ze u was listy z zakupami coraz konkretniejsze, ja tez juz pare rzeczy wybralam, ale narazie nie kupuje tylko czekam az bedzie wiadomo jaka plec bedzie. szukam poscieli, ale bialej, lub delikatnie czyms tam nakrapianej ale tylko w jasnych kolorach, ale kurcze jeszcze nie znalazlam. najwazniejsze ze wozek juz wiem jaki, lozeczko + komoda do przewijania + szafa - tez juz mam upatrzona i raczej przy tej opcji zostane. co mi sie na allegro podoba i raczej to kupie to jest ten lezaczek:
BRIGHT STARTS ------------------ LEŻACZEK KOMFORT (748724921) - Aukcje internetowe Allegro
a co do karuzeli grajacej to tez mi sie podobaja te od fisher prise, i ktora bedzie do pokoiku pasowala ta kupie, koniecznie musi byc z ta lampka nocna
BRIGHT STARTS ------------------ LEŻACZEK KOMFORT (748724921) - Aukcje internetowe Allegro
a co do karuzeli grajacej to tez mi sie podobaja te od fisher prise, i ktora bedzie do pokoiku pasowala ta kupie, koniecznie musi byc z ta lampka nocna
moje poszukiwania, co do ekwipunku bąblowego trwaja. szukam, porównuje, czytam opinię i niedługo bede ekspertem przewijakowo-pościelowym:-)
teraz mam na tapecie wózek... niestety chyba moja kochana inglesina pójdzie w odstawke z kilku prostych powodów. mój mąz zadał mi kilka pytań, np. jak takim woziem pojedziemy do dziadków albo na działke... tnz nie należy on do najbardziej praktycznych pod wzgleden terenów wyboistych, a ja prędzej po polnych drogach połaże niz w aglomeracji o równej nawierzchni..
no wiec zaczełam szukac czegos innego i znalazłam:-)
jest swietny i uroczy, ma pąpowane koła i skretna (z mozliwościa blokady) przedni oś. a mianowicie mówie o --- BEBECAR VECTOR AT CAŁY ZESTAW --- (755994852) - Aukcje internetowe Allegro
mezowi bardziej podoba sie nawet ten niz romantyczna inglesina i doszedł do wniosku, że tym to rajdy z bąblem bedzie mógł robic:-)
jak cś wiecie na temat tego wózka dajcie znac
teraz mam na tapecie wózek... niestety chyba moja kochana inglesina pójdzie w odstawke z kilku prostych powodów. mój mąz zadał mi kilka pytań, np. jak takim woziem pojedziemy do dziadków albo na działke... tnz nie należy on do najbardziej praktycznych pod wzgleden terenów wyboistych, a ja prędzej po polnych drogach połaże niz w aglomeracji o równej nawierzchni..
no wiec zaczełam szukac czegos innego i znalazłam:-)
jest swietny i uroczy, ma pąpowane koła i skretna (z mozliwościa blokady) przedni oś. a mianowicie mówie o --- BEBECAR VECTOR AT CAŁY ZESTAW --- (755994852) - Aukcje internetowe Allegro
mezowi bardziej podoba sie nawet ten niz romantyczna inglesina i doszedł do wniosku, że tym to rajdy z bąblem bedzie mógł robic:-)
jak cś wiecie na temat tego wózka dajcie znac
reklama
Podziel się: