iza813
mama Szymka i Samuela
Ja duzo rzeczy dostane uzywanych ale na pewno kupie tez kilka nowych,tak jak dziewczyny napisaly nie ma sensu wydawac niewiadom ile kasy na nowe ciuszki bo maluch szybciutko z nich wyrosnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurka no to nieźle, w takim razie chyba oni lekko przesadzają,żeby aż taka różnica była. Przyznam,że nie spotkałam się z taką sytuacją, ale to pewnie dlatego,że z cocodrillo miałyśmy chyba tylko jeden dresik, dawno temu. Jakoś nie po drodze mi do tego sklepu. Zrsztą u Nas chyba jest tylko jeden i to jeszcze słabo wyposażony a i sprzedawczynie sprawiają wrażenie,że nie mają pojęcia co tam sprzedają i jakoś się uprzedziłam
hej,
mam pytanie czy któras z Was ma jakies doswiadczenie i jakies modele do polecenia jezeli chodzi o nawilzacze powietrza i elektryczne nianie??
chciałabym takie rzeczy kupowac stopniowo, zeby mnie pozniej wydatki nie przygniotły.
znalazłam kilka modeli, ale wole usłyszeć co doświadczone Mamy maja w tej kwestii do powiedzenia:-)
dziewczyny nowe rzeczy są straaaasznie drogie i ja z doświadczenia wiem że dla następnego dzidziusia z małych rzeczy nowych to tylko ograniczę się do bodziaków, śpiochów - na sam początek jak skończy maluszek 3 miesiące i będę wiedziała ze nie jest żadnym alergikiem będe zakładać używane bo rzeczewiście dzieci szybko wyrastają a później kiedy rosną nieco wolniej to ubranka w których się karmi dzdizulki obiadkiem - nie nadaje się do niczego.
zobaczcie jakie cudo 0-6M WYSTRZAŁOWY CHŁOPAK MEGA WYPRAWKA 77SZT!!! (751950854) - Aukcje internetowe Allegro tylko z cena jak dla mnie przegieli.....
Czesto ogladałam takie aukcje ale jakoś nigdy nie kupiłam . Mam w wawie kilka takich lumpków gdzie są takie rzeczy i jakoś zawsze wolałam sama sobie wybrac i pomacac . Zresztą takie grzebanie w lumpku to dla mnie większa frajda niż polowanie na allegro choć to tez dobry sport he he
Ja napewno kupię taką karuzelkę :
KARUZELA FISHER PRICE K3799 RAINFOREST+PILOT+BONUS (745131954) - Aukcje internetowe Allegro
bo mam już taką pościel
FISHER PRICE RAINFOREST POSCIEL 4 CZESCI SUPER! (743124569) - Aukcje internetowe Allegro
z tym że dałam za nia sporo mniej bo kumpelka z BB ze stanów mi wysłała .
Poprzednio też miałam karuzelkę z fishera i są rewelacyjne . Mąz mi ją na prąd przerobił bo zjada bateryjki bardzo i grała ile wlazło Potem się na allegro na nią rzucili przez ten zasilacz i sprzedałam ją za więcej niż za nią zapłaciłam