reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dzieki kochane za informacje. Juz wybijam matce pomysl z glowy.
Jednak zdecyduje sie na to Graco ;)
Kwiatuszku, tak jak Ania wspomniala, w tym upale gondola nie jest potrzebna. Dla noworodka to wystarczy chyba to nosidelko, ktore przy okazji bedzie sluzyc za fotelik do auta.

w nosidełku dziecku będzie goroąco bo ono obudowane , ale dobrze na płasko rozkładana spacerówka i na dobrych kołach:tak:

reklama
No Kuba tez nie gryzł łóżeczka. jak ząbkował to gryzł gryzaczki :-)Ale też nie uziemiałam go w łóżeczku- tylko w nim spał.

Ja nie miałam laktatora (taki sport ekstremalny :-D) kupiłam dopiero przed powrotem do pracy. Nie ściągałam już wtedy dużo (też bardziej, żeby sobie czasem ulżyć) i ręczny Avent wystarczył. Teraz tylko jakieś dwie małe części muszę w nim wymienić i będzie działał :-D no i pudełka dokupić (też Avent), bo się w nich fajnie mrozi, a poza tym nieźle przechowuje się w nich zupki (jak się gotuje samemu, Kuba pluł słoiczkowym papu więc nie było wyjścia).

pudełka dokupić (też Avent), bo się w nich fajnie mrozi, a poza tym nieźle przechowuje się w nich zupki (jak się gotuje samemu, Kuba pluł słoiczkowym papu więc nie było wyjścia).

Ja też tych pojemniczków mam całą masę. Zastanawiała mnie tylko informacja sprzedawcy i producenta, że można w nich mrozić tylko 4 razy, ja mroziłam na pewno dużo więcej i jakoś żadna tragedia się nie stała.

a ja wczoraj byłam w końcu oglądać wózki na żywo i niestety mimo, że bardzo mi się podoba x-lander xa nie mogę go kupić bo jest trochę za duży dla mnie, jak go oglądałam w necie to wydawał się niewielki:tak: a jak się do niego przymierzyłam to jakoś nie bardzo mi leżał:-:)-:)-:)-:)-( więc zaproponowali mi chicco trio 4 me nawet niezły, ale
za to bardziej spodobał mi się zaproponowany delti emu jest malutki:-), zwrotny, waży mniej niż x-lander:-) taki w sam raz dla mnie:tak::-D
a może macie na ich temat jakieś opinie bo wcześniej jakoś na te wózeczki nie zwróciłam uwagi wię teraz chyba wybiorę między nimi:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja chyba skusze się na taki zestaw (jeden z długim jeden z krótkim rękawem) wezmę je do szpitala - w razie zachlapania ich piochtaniną od pępka nie będzie mi ich tak bardzo szkoda.

jaba16 Body Early Days 0-3 BAWEŁNA 100% 11wzorów (873008332) - Aukcje internetowe Allegro

terazmraczej odchodzi się od piochtaniny i używa się spirytusu, ja mialam receptę na spirytus, ale nie kupuje sie go gotowego tylko to był recepturowy, fajne są też waciki firmy Leko nasączone sirytusem,
a te bodziaki widzę że śliczne, duży wybór wzorów i cena przystępna, może też się skuszę :)

Do góry