reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

kurcze dziewczyny gdzie wy tak tanio kupujecie te ciuchy :-) ja ostatnio tez odwiedziłam galerię i za spodnie dałam 120 zł za 1 sztukę a jakieś super wcale nie są buuuu

reklama
no jak sie patrzy na ceny tych spodenkek ciązowych to masakra, jedyny plus ciąży w lecie (poza tym innych zalet brak...) to że ceny ciuszków są fajniejsze

kurcze dziewczyny gdzie wy tak tanio kupujecie te ciuchy :-) ja ostatnio tez odwiedziłam galerię i za spodnie dałam 120 zł za 1 sztukę a jakieś super wcale nie są buuuu

ja kupiłam w h&m za 60pln na sztuke, ale miałam szczęsce bo trafiłam na promocje akurat spodenek zimowych i mi w pupe ciepło będzie:-)

Ja jeszcze nie kupuje, bo nie mam takiej potrzeby;-),na razie wchodze w spodnie z etapu powracania do wagi sprzed ciąży. Co prawda w nogach są luźne ale w brzuszku ok i przynajmniej nie cisną:-D

Co do cen zgadzam się z Wami są kosmiczne , zwłaszcza za dżinsy, w sklepach widziałam za 250zł w górę, ale znalazłam już na ryneczku (babak ma stoisko z ciuchami ciążowymi i naprawde fajne)za 110zł, więc nie jest źle:tak:

Co do cen zgadzam się z Wami są kosmiczne , zwłaszcza za dżinsy, w sklepach widziałam za 250zł w górę, ale znalazłam już na ryneczku (babak ma stoisko z ciuchami ciążowymi i naprawde fajne)za 110zł, więc nie jest źle:tak:

W wawie sa takie sklepy " pępek świata " tam spodnie od 350 w góre:szok::szok:
Ja dostałam od kuzynki 5 par więc się nie martwie i jedne moje mi oddała

ja jutro robie drugie podejscie do jakiegos plaszczyka jesienno-zimowego. Maz juz nastawiony na wyprawe (o matko jak on nie lubi robic zakupow ciuchowych), bo sam musi cos tam kupic, to i z moimi zakupami poszlo latwiej :-D

hej kochane... tak sie zastanawiam nad kupnem ciuszkow dla maluszka... przegladalam fora i watki na bb o tym czy kupowac uzywane czy nowe... i sama juz nie wiem.... sporo dziewczyn mowi ze warto kupic uzywane bo przewaznie nie sa one zniszczone (np na allegro), sa markowe, fajne i tanie... dziewczyny mowily ze dziecko rosnie szybko i to tylko strata kasy... oczywiscie ze kupie jakies nowe rzeczy bo nie wyobrazam sobie zeby kupywac tylko uzywane tylko mam jeden probnem...moj TZ... on sie totalnie nie zgadza na kupno uzywanych nawet gdyby wygladaly jak nowe... no ale takie fajne ciuszki sa na allegro co mozna kupic zestaw caly np za 500 zl i super... i pokazuje mu i tlumacze ze jak nowe praktycznie nie widac ze zywane ale jak to facet... ciezko mu przetlumaczyc... a co wy sadzicie o uzywanych ciuszkach?? czy naprawde nie oplaca sie kupowac nowych?? ja w sumie chce zostawic sobie ciuszki i nie wyobrazam sobie zeby sprzedawac je nawet jesli maluch wyrosnie... warto zostawic kilka ciuszkow czy bucikow na pamiatke... to takie slodkie...

tu macie link do jednej stronki z uzywanymi ciuszkami na allegro... same zobaczcie ze wygladaja jak nowe:

MeGa MoDnY ZeStAw ~~DLa SyNkA~~R. 0-6-12 M 100 SzT (749588269) - Aukcje internetowe Allegro

Sandra, a nie zastanawialas sie nad kupnem ciuszkow na carbootach? Ja bylam np dzis , poogladac. I powiem Ci, ze jest tak ogromny wybor w slicznych dzieciecych rzeczach, niezniszczonych czasem, zreszta - dotykasz i ogladasz, wiec nie kupujesz kota w worku. A ceny - 50p, Ł1, Ł2 maxymalnie. Ja to mam zamiar tam dla malucha cos podokupowac, bo wiadomo, ze czesc ciuszkow bedzie nowych.

reklama
hej kochane... tak sie zastanawiam nad kupnem ciuszkow dla maluszka... przegladalam fora i watki na bb o tym czy kupowac uzywane czy nowe... i sama juz nie wiem.... sporo dziewczyn mowi ze warto kupic uzywane bo przewaznie nie sa one zniszczone (np na allegro), sa markowe, fajne i tanie... dziewczyny mowily ze dziecko rosnie szybko i to tylko strata kasy... oczywiscie ze kupie jakies nowe rzeczy bo nie wyobrazam sobie zeby kupywac tylko uzywane tylko mam jeden probnem...moj TZ... on sie totalnie nie zgadza na kupno uzywanych nawet gdyby wygladaly jak nowe... no ale takie fajne ciuszki sa na allegro co mozna kupic zestaw caly np za 500 zl i super... i pokazuje mu i tlumacze ze jak nowe praktycznie nie widac ze zywane ale jak to facet... ciezko mu przetlumaczyc... a co wy sadzicie o uzywanych ciuszkach?? czy naprawde nie oplaca sie kupowac nowych?? ja w sumie chce zostawic sobie ciuszki i nie wyobrazam sobie zeby sprzedawac je nawet jesli maluch wyrosnie... warto zostawic kilka ciuszkow czy bucikow na pamiatke... to takie slodkie...

tu macie link do jednej stronki z uzywanymi ciuszkami na allegro... same zobaczcie ze wygladaja jak nowe:

MeGa MoDnY ZeStAw ~~DLa SyNkA~~R. 0-6-12 M 100 SzT (749588269) - Aukcje internetowe Allegro

Ja kupuje używane , a nie macie tam lumków ? Wiesz z allegro jest fajnie ale ja wole sama zobaczyć pomacać . Kupuje w lumpkach w sumie dośc sporo . Rzeczy sa firmowe bardzo często nowe lub wogóle bez sladów użytkowania. :tak: Tym bardziej dla takich maluchów jest tego pełno i jest w czym wybierac . Dla takich roczniaków jak mój synek już gorzej bo takie dzieci już niszczą i brudza . Nie ma sensu wydawać fortuny na małe rzeczy bo tak naprawdę co chwila potrzeba większe ciuszki . ja nowe kupuje raczej tylko na przecenach , bardzo często juz na wyrost , bo wole potem mieć niz przepłacać :tak: Wole zainwestowac w inne rzeczy niż ciuszki , tak samo było i poprzednio , ciuszki w lumku ale za to wypasny wózek :-D
Poszukam starych fotek bo kiedys zamieszczałam na BB co kupiłam w lumpku
To mój synek malutki całośc oprócz skarpet z lumpka :

Załączniki

• 109.jpg
    109.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 47
Do góry