reklama
Ponoc wada jego jest waga, co mi nie przeszkadza, bo wozek bede tylko pchac. Ma tez nie za duza spacerowke, ale ta ma posluzyc z kolei tylko do 2 roku zycia, wiec wystarczy. Dla 3 latka mam wozek po pierwszym dziecku.
Tutaj mozna zobaczyc tego Bebecara: Bebecar
Ile ma twoje starsze dziecie bo nie masz żadnego suwaczka ?
Kurde mój to już teraz nie chce jeździć w wózku i soacerki sa z buta tylko , a trzy letni to już chyba wogóle wózka na oczy nie będzie ogladał.. Ale to taki typ to moje dziecie
Sama nie wiem co zrobic Wiem, ze na poczatku dzidiza bedzie duzo u nas spala. Pierwsze dziecko odseparowalismy dopiero po 1,5 roku jak skonczylam karmic piersia i to bylo bardzo ok. Wtedy juz maly nie budzil sie w nocy i w zasadzie spal tylko w swoim lozeczku, wiec udalo nam sie go przeniesc z malymi klopotami z mojej strony ))
Teraz mam dylemat...czy lozeczko postawic do naszej sypilani, czy zrobic osobny pokik, czy w ogole go nie robic tylko pozniej dzieci razem wpo roku polozyc w pokoju starszego. Moja znajoma twierdzi, ze to blad robic dwa osobne pokoje dla takiego malego rodzenstwa, bo to bardzo dzieli. Ma ktoras juz 2 dzieci i doswiadczenie w tej materii??? Czy jest sens urzadzania dla 2 maluchow dwoch pokoi?
Ja nie mam dwojga ale mimo posiadania pustego pokoju nie zrobię napewno drugiego jakoś nie widzę sensu bo młody teraz i tak w sumie bawi się tam gdzie my jesteśmy Pewnie z drugim to samo będzie więc ten jego pokój to jest do spania i jako składownia zabawek i jego rzeczy . Komode mam w sumie sporą to tam będa bieliźniane rzeczy , a część z jego szafy wywale do naszej i jakoś się dwoje tam pomiesci . Za kilka lat dzieciaki rozdziele dopiero . Łóżeczko zostanie w pokoju Szymka , do sypialni mam kosz na początek i cicho liczę na to że córcia będzie przesypiała nocki po 4 miesiącu jak SZymek Wiem nadzieja matką głupich Wtedy by dostała wylot do Szymka . Zresztą jak wiem u kolezanek to starsze dzieci czasem się domagają przeniesienia do nich młodszego bo w sumie może być dziecku przykro że maluch jest z nami a ono samo.
A ja się zakochałam..heheh jednak wracam do x-landera, to jest moj typ nr 1 jak narazie. Mam nadzieje,ze juz się nie zmieni, bo przeczytałam chyba już wszystkie mozliwe fora nt wózkow. Poki co chce takiX-lander XA spacer + gondola x-pram 2010- kurier gratis - 1519.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki i meble najlepszych firm : maxi cosi, mutsy, casualplay, baby vox. Ostatnio zastanawiałam sie nad tym DELTI EMU (jak Wam już posałam), ze względu na wage 11kg, ale byłam w sklepie, poogladalam go dokładnie, poprosilam Panią żeby mi go złożyła i.....chwycilam w jedną rękę stelaż, w druugą gondole i doopa, i tak nie dałabym rady wtachac się z nim na 4 pietro. Swierdzilam więc,ze mam gdzies wagę i wracam do x-landera, najwyżej stelaż bedę zostawiac w aucie na parkingu
Wronka przepiekny ten x-lander. Ten kolor to moj faworyt
No wlaśnie przez ten kolor i te wykonczenia się zakochałam
super ta kołyska, nie dosc ze sliczna to jeszcze funkcjonalnaAniam Moj ma 3,5 roku i juz tez nie jezdzi w wozku. Ale jak mial 2 lata to dokupilismy lekka przewozowke na wypady do sklepu czy dluzsze spacery po deptakach. Sporadycznie korzystalismy- ale nie powiem - przydala sie, szczegolnie podczas wycieczki.
Mamy czesto boja sie o wielkosc spacerowek, ale prawda taka, ze takie 2-3 latki to w wiekszosci w przewozowkach siedza, bo te dla nich i wygodniejsze i dla mam poreczniejsze.
I wiecie co - podjelam decyzje na goraca - kupilam kolyske do sypialni.
THE FIRST YEARS kolyska lozeczko przewijak GRATIS (875478828) - Aukcje internetowe Allegro
Mlody przez pierwsze miesiace tylko spal i brakowalo mi czegos mobilnego. Niektore mamy uzywaja wozkow, ale ja mam pietrowy dom i to odpada. A tak chwyce w reke i przeniose gdzie chce.
Droga, ale najwyzej ja odsprzedam. Przeciez takie rzeczy sie nie niszcza.
reklama
Aniam Moj ma 3,5 roku i juz tez nie jezdzi w wozku. Ale jak mial 2 lata to dokupilismy lekka przewozowke na wypady do sklepu czy dluzsze spacery po deptakach. Sporadycznie korzystalismy- ale nie powiem - przydala sie, szczegolnie podczas wycieczki.
Mamy czesto boja sie o wielkosc spacerowek, ale prawda taka, ze takie 2-3 latki to w wiekszosci w przewozowkach siedza, bo te dla nich i wygodniejsze i dla mam poreczniejsze.
I wiecie co - podjelam decyzje na goraca - kupilam kolyske do sypialni.
THE FIRST YEARS kolyska lozeczko przewijak GRATIS (875478828) - Aukcje internetowe Allegro
Mlody przez pierwsze miesiace tylko spal i brakowalo mi czegos mobilnego. Niektore mamy uzywaja wozkow, ale ja mam pietrowy dom i to odpada. A tak chwyce w reke i przeniose gdzie chce.
Droga, ale najwyzej ja odsprzedam. Przeciez takie rzeczy sie nie niszcza.
Ja woże małego w maclarenie od 6 miesiaca , jak mieszkałam w wawie u śmigałam komunikacją to szlag mnie trafił z mutsiakiem i marzyłam o czymś lekkim i maclaren to był strzał w dziesiatkę . Kocham ten wózek teraz też powoże małą 6 miechów i maclareniku witaj Waży 7 kg jest zwrotny , poręczny , mały do auta , rozkładany na płasko . Szymek wazy 13 kag i spokojnie ma w nim luz
Kołyska fajna i powiem Ci ze te kolezanki co miały to sprzedały na allegro w dobrej cenie te kołyski więc fajny zakup . Ja mam taki kosz na stelazu więc będę go używała ( kuzynka kupiła na ciuchach ) co do pokoju to zawsze potem można zrobic drugi nawet z podobnymi meblami ale chyba nie ma sensu skoro i tak jedno dziecko za drugim będzie leciało .. No chyba że istnieją 4 latki bawiące się we własnych pokojach , ale ja takich nie znam ( nie mówie tu oczywiście o chwilowej zabawie )
Wronka - no i masz sprawdzony wózek a nie nowośc co też jest ważne
Podziel się: