reklama
no wlasnie juz namierzylam pare rzeczy, na weekend pojade do ikea i poogladam na zywo i wtedy mam nadzieje ze cos wybiore:-) narazie stoi na tym:Justa dziecieca szafa z tej kolekcji jest mała bo moja z normalnej jest . białych mebli w ikea mnogo tylko poszukaj sobie z tych normalnych a nie dla dzieci . pewnie coś znajdziesz
bo już u kilku osób widziałam białe właśnie takie powybierane z różnych kolekcji
IKEA | Aufbewahrungsmöbel | Kommoden | KVIBY | Kommode mit 4 Schubladen
IKEA | Baby | Aufbewahrungsmöbel | HENSVIK | Regal
IKEA | Baby | Wickeltische & Babypflege | HENSVIK | Wickeltisch/ Kommode
IKEA | Baby | Aufbewahrungsmöbel | HENSVIK | Kleiderschrank
aga81 - bardzo fajny ten wozek, niektore z dziewczyn tutaj tez sie nad nim zastanawiaja, bo juz go widzialam tu na formu, a jak bedziesz dbala o wozek to tez mozesz go potem gdzies sprzedac, a kolyska do sypialni naprawde sliczna i pomyslowe rozwiazanie, ja tez mam dom pietrowy i jakos na taki pomysl nie wpadlam, mam kolyske u malej w pokoju na kolkach ze moge do sypialni czy gdzies przewiezc ale na dol to bede ja musiala tak na rekach brac..
Justa - ta komoda też bardzo fajna
IKEA | Meble do przechowywania | Komody | HEMNES | Komoda, 3 szuflady
Aga - czasai bez tego wózka by było ciezko się gdzies dostac Bo mutsiaka nie byłam w stanie wtaszczyć do autobusu , a ludzie chamiska mało do pomocy skłonni także wolałam lekki wózek i sama sobie radziłam . Teraz już tylko autem śmigam w sumie mi nie przeszkadza waga wózka ale jakos kocham tego maclarena .
IKEA | Meble do przechowywania | Komody | HEMNES | Komoda, 3 szuflady
Aga - czasai bez tego wózka by było ciezko się gdzies dostac Bo mutsiaka nie byłam w stanie wtaszczyć do autobusu , a ludzie chamiska mało do pomocy skłonni także wolałam lekki wózek i sama sobie radziłam . Teraz już tylko autem śmigam w sumie mi nie przeszkadza waga wózka ale jakos kocham tego maclarena .
Wronka ten X-lander jest boski, wczoraj własnie oglądałam na necie i tak mnie ten kolor zachwycił, ale nie wiem czy dla córci będzie odpowiedni. Musze jeszcze w sklepie dokładnie pooglądać wózki, bo ja póki co to tylko przez neta i to co znajome mają, ale od samego początku X-lander to mój typ.
A mam pytanie pewnie głupie, i już się wstydzę czy do wózka potrzebna jest pościel odzielna, bo znalazlam coś takiego na allegro i tak dumam ** BABY-RAJ**KOMPLET DO WÓZKA 4 el (882476935) - Aukcje internetowe Allegro
A mam pytanie pewnie głupie, i już się wstydzę czy do wózka potrzebna jest pościel odzielna, bo znalazlam coś takiego na allegro i tak dumam ** BABY-RAJ**KOMPLET DO WÓZKA 4 el (882476935) - Aukcje internetowe Allegro
wronka - ladny ten wozio, i wlasnie na ten kolor co podajesz link sie zdecydowalas?
justa tak, ale wiesz jak to jest, dopóki nie zapłacę to jeszcze moge zmienic zdanie, oby nie, bo mnie chyba maz udusi, od jakiegos czasu tylko siedze i czytam o wozkach i mu truje. Jemu jednak ten wozik się własnie podoba:-)
A teraz zmykam do fryzjera..pa
justa tak, ale wiesz jak to jest, dopóki nie zapłacę to jeszcze moge zmienic zdanie, oby nie, bo mnie chyba maz udusi, od jakiegos czasu tylko siedze i czytam o wozkach i mu truje. Jemu jednak ten wozik się własnie podoba:-)
A teraz zmykam do fryzjera..pa
tylko nie zapomnij później pochwalić się nową fryzurą:-)
reklama
Czy mi się wydaje, czy X-Lander z nowej kolekcji ma większą gondolę?? Kolorystyka z 2010 jest o wiele ciekawsza niż ta wcześniejsza..:-)
Aga - jeśli to nie tajemnica to daj mi namiar na Vectora w promocji, kupowałaś go w sklepie czy przez internet, ciekaw jestem ile kosztował i jaki kolor wybrałaś?
Czuję, że czeka mnie ostatnie podejście do tematu wózek.. z dwóch modeli łatwiej wybrać, niż np z 10
Aga - jeśli to nie tajemnica to daj mi namiar na Vectora w promocji, kupowałaś go w sklepie czy przez internet, ciekaw jestem ile kosztował i jaki kolor wybrałaś?
Czuję, że czeka mnie ostatnie podejście do tematu wózek.. z dwóch modeli łatwiej wybrać, niż np z 10
Podziel się: