reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Połaziłam dziś trochę po sklepach i w Smyku i HM są spore przeceny. Kupiłam małemu kilka drobiazgów!:-)a najbardziej ciesze się z zakupienia dwóch przesłodkich czapeczek. Dziś dzień ogólnie owocny bo już dziś dostałam cudowne prezenty urodzinowe- od mojego brata dostałam śliczny fotelik samochodowy i termometr w smoczku-taki gadżet. Muszę tylko na necie sprawdzić czy to nie szkodliwe bo tam po niemiecku piszą a ja nic nie kumam:-)a od moich cudownych rodziców dostałam kasiorkę na wózek - więc jak się uda wstać jutro rano to jedziemy po furę dla naszego szkrabka. Huurrrra:-D:-D:-D:-D:-DKupię sobie jeszcze jakiegoś bobasa i będe trenowała jazdę po domu póki co
Ale fajniusie prezenciki urodzinowe :tak:
Jak sprawdzisz ten termometr to daj znac, bo tez go gdzies przelotem widzialam, a potem sie zastanawialam ze moze warto kupic ;-)

reklama
Ja byałam wczoraj na zakupach w tesco bo są mega przecenki no więc ciuszki dostał synek i córcia dwie bluzeczki a pochwalę się troszkę a co tam :) Bodziaki dziewczyńskie sa z HM i trzy bluzki z mothercare . A i szlafrok z BHS

Załączniki

• P1010371.jpg
    P1010371.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 28
  • P1010372.jpg
    P1010372.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 34
  • P1010373.jpg
    P1010373.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 29
  • P1010374.jpg
    P1010374.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 28
  • P1010375.jpg
    P1010375.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 34
  • P1010376.jpg
    P1010376.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 38
  • P1010379.jpg
    P1010379.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 35
  • P1010378.jpg
    P1010378.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 26
dalej :)

I teraz trzeba oszczędzać , ale jak macie laski gdzieś tesco to naprawdę malutkie rzeczy są w super cenach teraz , a jakie śliczne :tak:

Załączniki

• P1010380.jpg
    P1010380.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 46
  • P1010381.jpg
    P1010381.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 46
  • P1010382.jpg
    P1010382.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 36
  • P1010385.jpg
    P1010385.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 36
  • P1010386.jpg
    P1010386.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 32
  • P1010388.jpg
    P1010388.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 36
  • P1010390.jpg
    P1010390.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 37
nooo Aniam, widze ze Thomas The Tank w natarciu :-D
a najfajniejsza fotka z tymi lapeczkami Szymkowymi :tak::tak::tak::tak::tak:

EDIT:
ooo, i jakie milusie rzeczy dla corenki , super!!!

Nadrobilam i tu. Fajne te leżaczki co chcecie kupic i tak się zastanawiam i ja nad zakupem, zobaczymy jak budżet będzie wyglądał po kupnie bardziej potrzebnych rzeczy.

Co do listy kosmetyków, to tez jestem przerażona :szok: tyle firm i tyle rzeczy. O matko. Ide przejrzec co mam w łazience

Aniam moja ma ten sam zestaw H&M zakupiony co Twoja ;-)

W końcu zamówiliśmy łóżeczko:tak: Strasznie chciałam kołyskę, ale poczytałam o przyzwyczajaniu dziecka do bujania i przemówił zdrowy rozsądek - kupiliśmy zwykłe, z ładnie zaokrąglonymi bokami i z szufladą (jednak się zdecydowałam, bo dodatkowe miejsce na pewno mi sie przyda). Trudno mi było znaleźć kolor, bo chciałam venge bo całą sypialnie mam w tym kolorze, ale w końcu upolowałam ;-)
I do tego materacyk kokos-gryka.

Forget a gdzie kupowałas łóżeczko?? My właśnie zamówiliśmy łóżeczko w sklepie Entliczek-Pentliczek w Krk i mówili, że będzie za 2 tyg. a wczoraj zadzwonili, że już jest. Wiec mój M dzisiaj pojechał po odbiór, ma mi jeszcze kupic ręczniczek kąpielowy dla małej, przewijak na łóżeczko i kocyk.
A ja dzisiaj u siebie w Oświęcimiu kupiłam piękny, fioletowy dresik - bluza i spodnie. PRZEPIĘKNE:-)
Dla siebie kupiłam sobie porządny szlafrok do szpitala, jestem bardzo zadowolona, chociasz znów 100 zł wydane:(

Czekamy jeszcze na pościel ale chyba przyjdzie dopiero w poniedziałek albo wtorek.
I na razie DOŚC ZAKUPÓW bo zbankrutujemy:-)

reklama
Ja musze sie zdecydowac na jakis wozek i nie mam pojecia co wybrac.Zastanawiam sie po miedzy bebe confort streety a chicco trio tour 4 i wybor jest trudny a nie chce wyrzucac kasy w bloto:-(

Do góry