reklama
Ja musze sie zdecydowac na jakis wozek i nie mam pojecia co wybrac.Zastanawiam sie po miedzy bebe confort streety a chicco trio tour 4 i wybor jest trudny a nie chce wyrzucac kasy w bloto:-(
Moha kuzynka ma bebe conforta ale nie wiem jakiego i super zadowolona ona wogóle maniaczka tej firmy ma tez parasolke od nich foteliki samochodowe . Mi się wydaje że firma jest ;lepsza niż chicoo.
ja narazie mam sliczna kolyske i kilka ubranek i tyle. Jakos nie moge sie na nic wiecej zdecydowac. Kurcze, bardziej niz wozek dreczy mnie fotelik samochodowy. Jak sie w koncu zdecyduje na jakis fotelik, to do niego bede wozek dobierac tak, zeby dalo sie go na ramie wozka zamontowac. Mam tylko nadzieje, ze przed kwietniem sie wyrobie
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
A my właśnie wróciliśmy z zakupów
upolowaliśmy dwie komody do pokoju malucha - i w końcu największy problem z głowy. Wózek do odbioru za 3 tygodnie i to było by na tyle z tych grubszych zakupów....ale i tak masa wydatków jeszcze przed nami:-(
Zatem w środę jak przywiozą komody zaczynam akcję- układanie ciuszków
aaa i jeszcze śliczny błękitny kocyk do wózeczka Antoś dostał od babci :-)
upolowaliśmy dwie komody do pokoju malucha - i w końcu największy problem z głowy. Wózek do odbioru za 3 tygodnie i to było by na tyle z tych grubszych zakupów....ale i tak masa wydatków jeszcze przed nami:-(
Zatem w środę jak przywiozą komody zaczynam akcję- układanie ciuszków
aaa i jeszcze śliczny błękitny kocyk do wózeczka Antoś dostał od babci :-)
iza813
mama Szymka i Samuela
a ja wlasnie czytam na innym forum o wozkowych niewypalach;-)
Mi właśnie moja mama oznajmiła, że mam się nie przejmowac pieniążkami na wózk bo ona mi da całośc:-) Ale się cieszę - 1200 zł z głowy:-)
A ja dalej czekam na mężusia, bo nie dotarł jeszcze z Krakowa z łóżeczkiem:-)Tak to jest wysłac męża z kumplem po odbiór łóżeczka, dzwonię w międzyczasie, okazuje się że już zaliczyli MC, Media Markt i Galerię Krakowską:-) A ja się już nie mogę doczekac zakupów jakie mi przywiezie
A ja dalej czekam na mężusia, bo nie dotarł jeszcze z Krakowa z łóżeczkiem:-)Tak to jest wysłac męża z kumplem po odbiór łóżeczka, dzwonię w międzyczasie, okazuje się że już zaliczyli MC, Media Markt i Galerię Krakowską:-) A ja się już nie mogę doczekac zakupów jakie mi przywiezie
dziewczyny gratuluje udanych zakupow! aniam sliczne te ciuszki co kupilas, a co do tesco to ja w polsce tez kupilam pare spiochow takich po trzy pakowane odpinane z przodu 100% bawelna, bardzo fajne i tanio.
a ja dzis bylam na poszukiwaniu tapety do malej pokoiku i pierwszy katalog jaki dostalam do reki to w srodku byla tapeta jak z moich marzen hihi. normalnie trafiony zatopiony, od razu zamowilam i tak sie ciesze:-):-):-)
a ja dzis bylam na poszukiwaniu tapety do malej pokoiku i pierwszy katalog jaki dostalam do reki to w srodku byla tapeta jak z moich marzen hihi. normalnie trafiony zatopiony, od razu zamowilam i tak sie ciesze:-):-):-)
Witam wszystkie "ciężarówki" :-)
Przyłączam się do wątku, sorki, że tak późno. Nie wiedziałam, że tu tak ciekawie
To moja pierwsza ciąża, więc oczywiście uczę się wszystkiego od początku.
Zakupów już trochę porobiłam. Tzn ciuszków to mam tyle, że już nic nie muszę kupować. Wózek mamy wybrany, ale dopiero planujemy kupić na początku kwietnia. Fotelik już jest. Poza tym mam już trochę kosmetyków. Ostatnio nakręcam się na leżaczek. Fajna sprawa.
Przyłączam się do wątku, sorki, że tak późno. Nie wiedziałam, że tu tak ciekawie
To moja pierwsza ciąża, więc oczywiście uczę się wszystkiego od początku.
Zakupów już trochę porobiłam. Tzn ciuszków to mam tyle, że już nic nie muszę kupować. Wózek mamy wybrany, ale dopiero planujemy kupić na początku kwietnia. Fotelik już jest. Poza tym mam już trochę kosmetyków. Ostatnio nakręcam się na leżaczek. Fajna sprawa.
Katik
...jestem mamą...
hahaha, a Ty pewnie siedzisz jak na szpilkachA ja dalej czekam na mężusia, bo nie dotarł jeszcze z Krakowa z łóżeczkiem:-)Tak to jest wysłac męża z kumplem po odbiór łóżeczka, dzwonię w międzyczasie, okazuje się że już zaliczyli MC, Media Markt i Galerię Krakowską:-) A ja się już nie mogę doczekac zakupów jakie mi przywiezie
A ja dzis znow kupilam buty Malej
Ale jak im sie nie oprzec????
Disney Infant Baby Girl Toddler Shoes Trainers 0-6M on eBay (end time 19-Jan-10 15:50:33 GMT)
reklama
Podziel się: