ladny
We mnie ostatnio Fisher Price ma wiernego klienta. Zdecydowalam sie znow na:
5000 SPRZEDANYCH LEZACZEK FISHER PRICE L0539 + BON (867246914) - Aukcje internetowe Allegro
jak dla mnie jeden z najlepszych lezaczkow, bo jest az do 18kg, i starsze dziecko moze miec z tego fotelik,
oraz na taki nocniczek:
FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK dla KSIEZNICZKI P4323 (867246821) - Aukcje internetowe Allegro
ktory poczatkowo mialam za nabajerowany gadzet, ale potem doczytalam i widze, ze mozna z tego zrobic potem fajna podstawke dla dziecka (ktora i tak bym kupila), oraz nakladke na normalna dorosla toalete (ktora tez bym kupila), wiec zaplace raz i bede miala 3 zakupy z glowy.
sprawdziłam ten leżaczek i to jest ten sam co ja chciałam też kupić, głównie z powodu że można go wykorzystać dłużej niż inne
chociaż mówiąc szczerze to inne propozycje fisher price są ładniejsze i mają więcej bajerów
LEŻACZEK BUJACZEK RAINFOREST NOWOSC! FISHER-PRICE (868718536) - Aukcje internetowe Allegro
mojemu ukochanemu bardziej podoba się ta druga wersja - jak oglądaliśmy ją w sklepie to kilka minut nie mogłam go od tego leżaczka odciągnąc;-) taki był zafascynowany:-);-)
Ostatnia edycja: