reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Nie dziw się dziewczynom szczególnie tym, które po raz pierwszy czekają na maleństwo, a poza tym po to jest forum, żeby dzielić się doświadczeniami, wątpliwościami :tak:
heh, ja czekam na pierwsze i upragnione Malutkie COS, ale sama z przerazeniem zagladam na ten watek z jakim expresem posujwaja sie niektore decyzje, i zakupy... Maz juz na mnie "krzyczy", ze jeszcze tyyyle czasu mamy a ja juz po podgladnieciu tego o czym tu piszecie kaze mu wybierac co kupimy i jak bedzie wygladac :-D:-D

hej kochane... zobaczcie co jeszcze znalazlam... kilka fajnych rzeczy...

1-czapeczka (ale to na strasze dziecko tak ok roku no moze troszke wczesniej w zaleznosci od dzieciaczka... jak my bedziemy rodzic w kwietniu to moze na grudzien bedzie w sam raz....:-) ) ja uwielbiam takie rzeczy:
W57 Ciepła czapka zimowa dziecieca welur r.46-49 (733886023) - Aukcje internetowe Allegro

2-srebna lyzeczka... fajna pamiatka... troche droga ale super :tak::tak:
Srebrna łyżeczka na chrzest -grawer, etui gratis (733677807) - Aukcje internetowe Allegro

3-srebrmy smoczek (mozna wlozyc do niego pierwszy zabek :-))
CHRZEST SREBRNY SMOCZEK Z KAMIENIEM ROZOWYM CHS2R (733840560) - Aukcje internetowe Allegro

4-rameczka z glinka na odbicie raczki i nozki :-) slodkie... to na pewno kupie bo to slodka pamiateczka :tak::-)
RAMKA Z GLINĄ NIEPOWTARZALNE RAMKI Z GLINKĄ r3 (733661209) - Aukcje internetowe Allegro

5-Pamiętnik mamy oczekującej dzieck... nie ma jak to zapiski w czasie ciazy, piersze zdjecia... jest pozniej co wspominac :tak::-)
Pamiętnik mamy oczekującej dziecka - A.Geddes (738778101) - Aukcje internetowe Allegro

6-pamietnik naszego bobaska... :-)
Pamiętnik 2 lat dziecka, krem-A.Geddes-Od wydawcy (745434056) - Aukcje internetowe Allegro

Fenomenalna ANNA GEDDES- Moje pierwsze pięć lat! (720508682) - Aukcje internetowe Allegro

jak cos znajde ciekawego to wkleje... :tak: mam nadzieje ze sie nie obrazicie ze tak wklejam te linki do roznych rzeczy ale przegladam i mi sie te rzeczy podobaja i chcialam wam pokazac co znalazlam... moze wam tez sie podobaja...

Sandra super że wklejasz:) niestety nie wszyscy mają już czas na takie beztroskie przeglądanie, bo dzidzią trzeba się zająć, a tak można coś fajnego znależć:)

pewnie dziewczyny wklejajcie jak cos fajnego jest, jasne ze kazdy ma inny gust i jednemu sie bedzie podobalo a innemu nie, ale to niewazne! nikt sie nie bedzie obrazal, bo to przeciez nikomu nie szkodzi a pomocne jest bardzo:-):tak:

ja dziś wybrałam się na zakupy, bo wolne mam :-) niestety nic nie kupiłam poza apaszką :-( Żadnych spodni "ciążowych" nie znalazłam, nawet w H&M, może u mnie nie mają ich w asortymencie. Mam nadz ze jak będę w Pl za 2 tyg, to tak się obkupię ;-) bo te spodnie które mam już cisną, a przecież do pracy nie pójdę w dresach:-D więc narazie sukienki mnie ratują, bo nie są ciasne :-p

reklama
ja szukam dla siebie jakiegos plaszczyka krotkiego, albo fajnej kurteczki... takich jesiennych. I nie moge dostac. To co jest fajne, to za drogie, a znow w cenie ok to szmaty... Musze sie w weekend wybrac do wiekszego centrum handlowego, bo wyjazd do PL za pasem, a ja nie mam co na siebie wlozyc, zwlaszcza ze za 3 tygodnie to juz w zeszloroczny plaszczyk sie nie dopne na bank....

Do góry