reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Jutro ruszam na jakieś ciążowe zakupki, bo niby waga spadła, a brzusio jakby większy się zrobił i zaczyna mi być ciasnawo w dżinsach.
Dziś wydałam fortunę na jesienną garderobę dla Oli. Aż się boję kompletowania wyprawki dla bączka, bo w sklepach dziecięcych jakiś amok mnie ogarnia

reklama
ja szukam dla siebie jakiegos plaszczyka krotkiego, albo fajnej kurteczki... takich jesiennych. I nie moge dostac. To co jest fajne, to za drogie, a znow w cenie ok to szmaty... Musze sie w weekend wybrac do wiekszego centrum handlowego, bo wyjazd do PL za pasem, a ja nie mam co na siebie wlozyc, zwlaszcza ze za 3 tygodnie to juz w zeszloroczny plaszczyk sie nie dopne na bank....

tez czegoś szukam... ale albo wygladają jak worki albo majatek, no ale tez o tym wiesz..
tutaj znalazłam na allegro takie w miare fajne, tylko kto mi da gwarancje, ze rozrosne sie akurat w taki sposób pasujacy idealnie do danej kurteczki.......

Płaszcz Kurtka H&M 42-44-46 ciążowy jak now (746904196) - Aukcje internetowe Allegro

BE! MAMA CIĄŻOWY Płaszcz KURTKA TRENTO r XL (746823981) - Aukcje internetowe Allegro

GAP MATERNITY nowy plaszcz ciazowy M ( 38 ) SUPER (743763500) - Aukcje internetowe Allegro

dagsila - no ten ostatni plaszczyk (ten co chcesz niebieski) to normalna rewelacja, bardzo fajny, moze tez powiem mamie zeby mi zamowila, ale dla mnie to tylko czarny wchodzi w gre, lubie stonowane kolory, poszukam moze bedzie cos z bezu itp...ten od Gap co przesylalas link tez jest fajny, lubie ta firme, maja dobre rzeczy

płaszczyk fajny, ale jak na coś co bedzie sie nosiło kilka miesiecy bo potem bedzie o wiele za duze to cena jak dla mnie za wysoka.
Ja ogólnie lubię chodzić po second hand'ach, w tej chwili i tak prawie wszystkie ciuszki sa z metkami - sa normalnie nowe, ostatnio kupiłam sobie spodnie ciazowe i 7 tunik ciążowych i za wszystko dałm 37 złotych - wszystkie ciuszki były jeszcze z metkami :-)
teraz bede musiała polatać i poszukac spodni do kombinezonu na zime dla Gracjanka, bo kurke mamy ale spodni brak, a cena w sklepie - bez komentarza...

Z tych 3 wymienionych linków mnie się ta druga płaszczo-kurtka podoba - wdzięczna bardzo:tak:
Ja kupiłam w Niemczech kurtkę zimową w ZARZE z nowej kolekcji za 70euro. Bardzo elegancka, ładna i praktyczna (z troczkiem wewnętrznym ściągającym).
W następnym sezonie sprzedam ją ciotce, która ma identyczny gust i często ode mnie ciuszki odkupuje;-)
Jak znajdę link to wkleję;-)

hej! ja tez dzis odwiedzialam Zare i kupilam super spodnie ciazowe, swietnie leza (nawet wyszczuplaja hehe) dzins ze streczem, super uszyte, dalam za nie 59 euro to idzie, jestem super zadowolona i jutro juz je zakladam do pracy!!

Ja już w PL. Zarę we Wrocławiu odwiedzę w weekend to popatrzę za spodniami, chociaż jeszcze nie są mi potrzebne:happy:
Kupiłam sobie za to na allegro fajne popielate spodnie dresowe, 3/4 takie do biegania po domu i sprzątania miały być. Wzięłam rozmiar M, a takie wielgaśne, że pewnie do 9 miesiąca będę z nich korzystać;-) A zupełnie nie pisze, że ciążowe:-D

reklama
ja jak do tej pory zaopatrzyłam się w 3 pary spodni ciążowych i wszystkie wynalazłam na allegro i jestem bardzo zadowolona tym bardziej że wszystkie 3 pary kosztowały łącznie niecałe 80zł :-)

Do góry