reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Mamusia he he he macie taką samą panią Krysię jak moja :-) nasza się super sprawdza :tak: O kuchence tez myśleliśmy, ale podobnie jak Aniam w portfelu mamy za mało :-( ale jak kury docisnę to może na święta wielkanocne pani Marysia stanie :-D

Aniam ;-)

reklama
Agnieszka - pojechałam do lidla i faktycznie tylko 140 zostały. Jutro w Rio mają być to może mi mama kupi. Muszę coś dla gości mieć.

gosienko - biedne kury:-D

Agnieszka fajna nazwa bawełna czesana :-D:-D

Gosieńka już sobie wyobraziłam jak lecisz z rańca w gumiakach , łapiesz każdą kurę i ciśniesz je za tyłek co by więcej znosiły . A i sobie szepczesz z cicha - dawaj Zośka , bo piekarnik potrzebuję :-D:-D

Aniez może mnie nie zabijesz ale niechcący edytowałam Twojego posta !!

WYBACZ - GUZIKI MI SIĘ PORYPAŁY

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniam wprowadziła cenzurę :) o czym mnie radośnie nie omieszkała poinformować kilkoma kanałami, więc nie wiem, co to za cenzor, który w dodatku kazał mi odtwarzać moje wypociny :p Hehehehehehe Więc, odtwarzam :p Mamusia- oby się obie pomoce sprawowały jak trzeba :) Gosieńko- ciśnij kury, ciśnij, albo niech S. ściska, bo po ostatniej akcji trafił na moją czarną listę :p :p :p Elvie- temat kaloszy wrócił :) normalnie ja Ciebie za upór podziwiam :) i widzę, że z mysimi pyćkami, najpględniej mówiąc :) ale niech się noszą. Aniam- jak najdalej od magicznego guzika :p bo po łapkach dostaniesz :)

reklama
dziewczyny, macie jakiegoś sprawdzonego allegrowicza (lub inną stronkę internetową), gdzie można kupić oryginalne perfumy/wody toaletowe ? przeglądam allegro, większość pisze, że oryginały, tylko jak to sprawdzić :sorry2:

Do góry