reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Mamusia he he he macie taką samą panią Krysię jak moja :-) nasza się super sprawdza :tak: O kuchence tez myśleliśmy, ale podobnie jak Aniam w portfelu mamy za mało :-( ale jak kury docisnę to może na święta wielkanocne pani Marysia stanie :-D

Aniam ;-)

reklama
Agnieszka - pojechałam do lidla i faktycznie tylko 140 zostały. Jutro w Rio mają być to może mi mama kupi. Muszę coś dla gości mieć.

gosienko - biedne kury:-D

Agnieszka fajna nazwa bawełna czesana :-D:-D

Gosieńka już sobie wyobraziłam jak lecisz z rańca w gumiakach , łapiesz każdą kurę i ciśniesz je za tyłek co by więcej znosiły . A i sobie szepczesz z cicha - dawaj Zośka , bo piekarnik potrzebuję :-D:-D

Aniez może mnie nie zabijesz ale niechcący edytowałam Twojego posta !!

WYBACZ - GUZIKI MI SIĘ PORYPAŁY

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniam wprowadziła cenzurę :) o czym mnie radośnie nie omieszkała poinformować kilkoma kanałami, więc nie wiem, co to za cenzor, który w dodatku kazał mi odtwarzać moje wypociny :p Hehehehehehe Więc, odtwarzam :p Mamusia- oby się obie pomoce sprawowały jak trzeba :) Gosieńko- ciśnij kury, ciśnij, albo niech S. ściska, bo po ostatniej akcji trafił na moją czarną listę :p :p :p Elvie- temat kaloszy wrócił :) normalnie ja Ciebie za upór podziwiam :) i widzę, że z mysimi pyćkami, najpględniej mówiąc :) ale niech się noszą. Aniam- jak najdalej od magicznego guzika :p bo po łapkach dostaniesz :)

reklama
dziewczyny, macie jakiegoś sprawdzonego allegrowicza (lub inną stronkę internetową), gdzie można kupić oryginalne perfumy/wody toaletowe ? przeglądam allegro, większość pisze, że oryginały, tylko jak to sprawdzić :sorry2:

Do góry