reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
aga - mozliwe, u mnie pierwsza dzidzia i jeszcze nie kumam wszystkiego, ale jak mala bedzie miala kolki to zapytam lekarza o ten lek
To byl chyba Lefax...ale nie jestem pewna. Wyrzucilam opakowanie, bo sie przeterminowal. Wiem, ze mamy szalaly na punkcie tego leku, bo ponoc najlpiej dziala, ale nie sprawdzialam na wlasnym dziecku, wiec nawet nie wiem czy moge polecic :) Tak mi sie tylko przypomnialo.

Och..i oby kolek dzidzia nie miala! Zycze Ci tego z calego serca :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sie przymierzam do tej karuzeli TINY LOVE KARUZELA MAŁA KSIĘŻNICZKA+ŚPIWOREK ! (869581961) - Aukcje internetowe Allegro

lub tej

FISHER PRICE C0108 KARUZELA PLUSZOWE MISIE PROJEKT (876410633) - Aukcje internetowe Allegro

Misie bardziej mi się podobają, ale też czytałam, że maleńkie dziecko lepiej stymulują ostre, wyraźne barwy a nie subtelne pastele ;-)

FROGET- ja miałam miśki i: mały uwielbiał melodyjki (bo sś naprawdę śliczne i uspokajajace), ale przez pierwsze 2-2,5 miesiąca nie reagował na zabaweczki, bo ich nie widział- w takim wypadku lepsze są kolorowe karuzelki (Twoja pierwsza propozycja), my kupiliśmy wtedy taką najprostszą karuselkę Canpolu z plastikowymi oczodajnymi hipciami i to mu się podobało :-D A po 2 miesiącach zamontowaliśmy miśki :-D

Do góry