reklama
A ja jeszcze zapytam - czy ktos juz korzystal z tego "otulaczka"?
Wlasnie chcialam zakupic rozek - bo stary juz taki wymiety i zmechacony. Zastanawiam sie co lepsze. Moj pierwszy maluch bardzo lubil byc opatulony w cieply rozek mimo, ze urodzil sie w kwietniu. Nie bardzo teraz wiem czy ten otulaczek to nie lepszy wynalazek.
Wlasnie chcialam zakupic rozek - bo stary juz taki wymiety i zmechacony. Zastanawiam sie co lepsze. Moj pierwszy maluch bardzo lubil byc opatulony w cieply rozek mimo, ze urodzil sie w kwietniu. Nie bardzo teraz wiem czy ten otulaczek to nie lepszy wynalazek.
Forget-me-not
Fanka BB :)
Ja sie przymierzam do tej karuzeli TINY LOVE KARUZELA MAŁA KSIĘŻNICZKA+ŚPIWOREK ! (869581961) - Aukcje internetowe Allegro
lub tej
FISHER PRICE C0108 KARUZELA PLUSZOWE MISIE PROJEKT (876410633) - Aukcje internetowe Allegro
Misie bardziej mi się podobają, ale też czytałam, że maleńkie dziecko lepiej stymulują ostre, wyraźne barwy a nie subtelne pastele ;-)
lub tej
FISHER PRICE C0108 KARUZELA PLUSZOWE MISIE PROJEKT (876410633) - Aukcje internetowe Allegro
Misie bardziej mi się podobają, ale też czytałam, że maleńkie dziecko lepiej stymulują ostre, wyraźne barwy a nie subtelne pastele ;-)
Ktoras wkleila takiego rogala do spania
Kojec Motherhood - kup poduszkę dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
Mi juz ciezko ulozyc sie do snu. Czy faktycznie z tego korzystacie? Zastanawiam sie czy to nie zbedny gadzet. Mam ochote cos takiego kupic.
korzystałam pod koniec ciąży (a propos musze poszukać i zacząć znowu korzystać, zapomniałm, że mam taki wynalazek). Później czasami karmiłam Małego na tym rogalu.
O tak -ja tez bardzi chwalilam sobie te pojemniki - najpierw do pokarmu a potem do wlasnych zupek. Nie pamietam niestety ile ich mialam.
ja miałam taki zestaw, chyba 10 sztuk.
Mamuski, czy ja bym mogla prosic o jakas liste aptekowych lekow, ktore przydaja sie dla dziecka? Z koncem stycznia rodzinka z PL bedzie posylac mi paczke z PL z rzeczami zgromadzonymi na moje polecenie, i chcialabym by podeslali mi tutaj jakies medykamenty.
Cos poza kremem bepanthen co jest potrzebne?
Na kolki, jakies inne dolegliwosci, co ma sie w apteczce i stosuje bez koniecznosci wizyty u lekarza?
Kolezanka na pewno poleca Aphtin. Co jeszcze?
plantex, viburcol , oilatum , czopki na gorączke może być nurofen np. woda morska do nosa .. a że ja zmęczona wiecej nie pamiętam
A ja jeszcze zapytam - czy ktos juz korzystal z tego "otulaczka"?
Ja rożek mam a go nie używałam ale teraz kupie otulaczek właśnie
ja wlasnie mam juz ta kupiona, ale jeszcze jest w polszy...i wlasnie tez slyszalam ze dzieci lubia wyrazne kolorki dlatego ja wzielam, zreszta bardzo mi sie podoba i do pokoiku bedzie pasowala (rozowego zreszta...):-)Ja sie przymierzam do tej karuzeli TINY LOVE KARUZELA MAŁA KSIĘŻNICZKA+ŚPIWOREK ! (869581961) - Aukcje internetowe Allegro
Forget-me-not
Fanka BB :)
Ktoras wkleila takiego rogala do spania
Kojec Motherhood - kup poduszkę dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
Mi juz ciezko ulozyc sie do snu. Czy faktycznie z tego korzystacie? Zastanawiam sie czy to nie zbedny gadzet. Mam ochote cos takiego kupic.
Ja wkleiłam i polecałam i zdanie podtrzymuje;-). Nie umiem już bez niej spać;-) Jak dla mnie to mój najlepszy do tej pory zakup na okres ciąży. Ja śpię już teraz praktycznie wyłącznie na lewym boku, więc nie jest mi niewygodnie.
Jakościowo poduszka jest warta swojej ceny. Polecam.
Katik
...jestem mamą...
super, dzieki, juz sobie zapisalam na liscie, potem zsumuje wszystko i podam dalej do rodzinki ;-)polecam GRIPE WATER (woda koperkowa), podawałam ją Staskowi odkąd skończył miesiąc (dwa razy dziennie po 5 ml), nie wiem czy dzieki temu, ale nie miał kolek.
na kolki znajome podawały INFACOL
a dla Ciebie (może można to też kupić w UK) polecam PureLan na brodawki, mi uratował zycie, Jest bardzo wydajny, ma silne właściwości nawilżające i natłuszczające i nie wymaga zmywania przed karmieniem.
i jeszcze może wodę morską do noska i sól fizjologiczną.
No to super, ze tak sie podoba dzieciakom. Ja tego wsrod znajomych nie znalazlam, kuzynka ma inny model z fishera, ale tez jest zadowolona. Mialam wziasc taki jak ona, ale ostatecznie przekonalam sie do tego, bo tak jak pisalam - bedzie na dluzej.katik - hehe ten lezaczek bujaczek od fisher to ja kupilam mojej kuzynce jak jej corka sie rok temu urodzila, mala uwielbia go i do dzis sie na niego pcha, a moja druga kuzynka ma inny a jej corka (ma 4 m-ce) tez najbardziej lubi ten i sie uspokoja bardzo na nim (a na swoim nie hihi), bo czesto sie odwiedzaja i wlasnie mi obie mowily ze ten lezaczek jest super, tylko on tak mi sie z wygladu nie podoba...jest tak pstrokaty ze szok, bardzo wyrazne i mocne kolory ma, ale ponoc dzieci to lubia najbardziej....
ja chce ten kupic: FOTELIK LEŻACZEK KOMFORT 6779 BRIGHT STARS W-wa@@ (876470244) - Aukcje internetowe Allegro
A Twoj milusi i fajniutki. I ta poleczka na dole - tez super rozwiazanie
reklama
Podziel się: