reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Mamuski, czy ja bym mogla prosic o jakas liste aptekowych lekow, ktore przydaja sie dla dziecka? Z koncem stycznia rodzinka z PL bedzie posylac mi paczke z PL z rzeczami zgromadzonymi na moje polecenie, i chcialabym by podeslali mi tutaj jakies medykamenty.
Cos poza kremem bepanthen co jest potrzebne?
Na kolki, jakies inne dolegliwosci, co ma sie w apteczce i stosuje bez koniecznosci wizyty u lekarza?
Kolezanka na pewno poleca Aphtin. Co jeszcze?

polecam GRIPE WATER (woda koperkowa), podawałam ją Staskowi odkąd skończył miesiąc (dwa razy dziennie po 5 ml), nie wiem czy dzieki temu, ale nie miał kolek.

na kolki znajome podawały INFACOL

a dla Ciebie (może można to też kupić w UK) polecam PureLan na brodawki, mi uratował zycie, Jest bardzo wydajny, ma silne właściwości nawilżające i natłuszczające i nie wymaga zmywania przed karmieniem.

i jeszcze może wodę morską do noska i sól fizjologiczną.

katik - hehe ten lezaczek bujaczek od fisher to ja kupilam mojej kuzynce jak jej corka sie rok temu urodzila, mala uwielbia go i do dzis sie na niego pcha, a moja druga kuzynka ma inny a jej corka (ma 4 m-ce) tez najbardziej lubi ten i sie uspokoja bardzo na nim (a na swoim nie hihi), bo czesto sie odwiedzaja i wlasnie mi obie mowily ze ten lezaczek jest super, tylko on tak mi sie z wygladu nie podoba...jest tak pstrokaty ze szok, bardzo wyrazne i mocne kolory ma, ale ponoc dzieci to lubia najbardziej....
ja chce ten kupic: FOTELIK LEŻACZEK KOMFORT 6779 BRIGHT STARS W-wa@@ (876470244) - Aukcje internetowe Allegro

aga81 - czesc, jakos chyba pierwszy raz cie widze, przedstaw nam sie na watku: poznajmy sie i napisz cos o sobie, to bedziemy cie lepiej kojarzyly:tak:

Moglybyscie doradzic ile kupic butelek na odciagniete mleko??

ja miałam takie pojemniki AVENT http://www.ceneo.pl/348637, później przydały się do zupek i innych smakołyków, w sumie do dzisiaj z nich korzystam,tak że warto zainwestować. Sa też takie specjalne woreczki do zaamrażania mleka firmy Madeli.

aaa i jeszcze mam pytanie dotyczace bucikow - uzywa sie ich w ogole? Jaki rozmiar na poczatek i na troche pozniej? Moze w ogole najlepiej nie buciki jako takie, ale grube skarpetki??

polecam skarpetki;-)

Ktoras wkleila takiego rogala do spania :)
Kojec Motherhood - kup poduszkę dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
Mi juz ciezko ulozyc sie do snu. Czy faktycznie z tego korzystacie? Zastanawiam sie czy to nie zbedny gadzet. Mam ochote cos takiego kupic.
ja to mam, tzn. nie dokladnie ta sama ale cos takiego, powoli zaczynam z tego korzystac (bo wczesniej nie mialam takiej potrzeby bo brzuszek byl za maly) wygodne przy spaniu ale jak sie obracac chce to zaraz sie przebudze... moje kolezanki mowia ze bardzo pomocne przy karmieniu i jak plecy pod koniec ciazy bola...

reklama
Do góry