maonka...z dziewczynką to ja wiem jak jest. W końcu już to przerobiłam. Ja wolałam jej rajstopki i spódniczki ubierać niż dwie pary spodni, zresztą spodnie od kombinezonu szły jak już naprawdę piździło. Mi chodziło o chłopca:-)Co prawda kalesonów nie musiałam nigdy kupować, bo do tej pory była tylko Alicja, ale napiszę jak to było u nas. Zawsze w zimę ubierałam do przedszkola ją w zwykłe spodnie, bez rajstop i na to takie spodnie jak od kombinezonu. Super sprawa, dziecko nie zgrzane przez dodatkową parę rajstop, a na dworze miało co ją grzać.
reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Wronka w sprawie kaleson ja nie pomogę bo moje trole za żadne skarby ich nie ubiorą , nawet w największy mróz
Ale mogę ci polecić spodenki z regulacją na guziki z boku, super mi się sprawdziły u Mateusza chudziny bo wszystkie spodnie nie dresowe mu z tyłka spadały.Szelki też przerabiałam i go wkurzały, teraz nosi pasek ale wiadomo jest starszy ;-)
Ale mogę ci polecić spodenki z regulacją na guziki z boku, super mi się sprawdziły u Mateusza chudziny bo wszystkie spodnie nie dresowe mu z tyłka spadały.Szelki też przerabiałam i go wkurzały, teraz nosi pasek ale wiadomo jest starszy ;-)
Gosieńka dzięki :-). Borys właśnie większości spodni nie dresowych ma z regulacją w pasie. Jednak to też nie zawsze się sprawdza, bo w pasie ściągnięte a nogawki od ud już takie szerokie są, że jak dziecko wojny wygląda i tak wybrzuszenie się z przodu robi. No, ale jest kilka par (np. rurek) w których wygląda super:-)
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Wronka to ja zwężane jeansy (nogawki) z H&M polecam. Mój Igor też patyk taki i w nich się świetnie prezentuje:-), sama bym tak chciała;-)
aniez
Fanka BB :)
Wronka i mamuśki innych szczuplaków- zwężane nogawki mają także C&A oraz Coccodrillo. W Smyku jeszcze portek nie udało mi się dla moich kupić, bo w każdych "pływali".
Jeśli chodzi o spodnie zimowe to tylko w Coccodrillowych jest cacy, bo one są jakoś tak robione, że mają świetną regulację w pasie, za to nogawki są fajnie pasowane a jednocześnie wygodne :-)
Moje szelki tolerują od czasu, kiedy zobaczyli jak się mój mąż na bal szykował i właśnie szelki zakładał... no szał jest na ten gadżet, ale ich generalnym marzeniem, jest być jak tato :-)
Jeśli chodzi o spodnie zimowe to tylko w Coccodrillowych jest cacy, bo one są jakoś tak robione, że mają świetną regulację w pasie, za to nogawki są fajnie pasowane a jednocześnie wygodne :-)
Moje szelki tolerują od czasu, kiedy zobaczyli jak się mój mąż na bal szykował i właśnie szelki zakładał... no szał jest na ten gadżet, ale ich generalnym marzeniem, jest być jak tato :-)
dziewczyny w ten weekend z kuponami chyba z instyle, ale też z innych gazet kupony zniżkowe do wielu sklepów (-20%, a do niektórych -25%). Mi się do reserved przyda bo jest -20% a chcemy kupić kurtki dla Mai, T i dla mnie. Zniżki są jeszcze do cocodrillo, smyka czy bartka itp.
reklama
Podziel się: