Aniez to sobie poczekaj w Venezi normalnie to tylko wariaci kupują albo ludzie co srają kasą . Poleć tam sobie 27 grudnia , wtedy rusza przecena . Te same buty co kosztują 500 zł kupisz za 250 . TYlko ostrzegam dużo takich mądrych i jest w ten dzień tłum . W tamtym roku z przyjaciółką byłam , to kupiła kozaki za 240 zł .
Ja ogólnie tego dnia właśnie jestem na zakupach sama Wydaję kasę od mikołaja ;-)
Gosieńka nie ma w tym nic dziwnego . Ja jak pisałam marki znam , w handlu pracuję już sporo lat , pracowałam dla dużej korporacji więc znam Ale nie każdy musi . Mi brakuje tutaj Warszawskich lumpeksów .
Moja mama po nich szaleje , a mi żal tyłek ściska .
Aniez kardigan ładny J kiedyś w tesco nabył Koszule tescowe też polecam , bo jakoś rewelacyjna a i wzory mają fajne . Cena też rewelacja .
Ja ogólnie tego dnia właśnie jestem na zakupach sama Wydaję kasę od mikołaja ;-)
Gosieńka nie ma w tym nic dziwnego . Ja jak pisałam marki znam , w handlu pracuję już sporo lat , pracowałam dla dużej korporacji więc znam Ale nie każdy musi . Mi brakuje tutaj Warszawskich lumpeksów .
Moja mama po nich szaleje , a mi żal tyłek ściska .
Aniez kardigan ładny J kiedyś w tesco nabył Koszule tescowe też polecam , bo jakoś rewelacyjna a i wzory mają fajne . Cena też rewelacja .