reklama
aniez
Fanka BB :)
Wronka moje latają teraz w jeansach, bo na kalesonki to jeszcze za ciepło, ja nawet czapek im jeszcze nie daję ;-)
Natomiast my często po przedszkolu gdzieś dylamy nie zawijając do domu, także wolę, aby mieli normalne spodnie, a dresy sobie czekają w szatni na dzień następny :-) zresztą mniej się potem niszczą, a Kuba potrafi załatwić dziury na spodniach w tempie biegu sprinterskiego
Natomiast my często po przedszkolu gdzieś dylamy nie zawijając do domu, także wolę, aby mieli normalne spodnie, a dresy sobie czekają w szatni na dzień następny :-) zresztą mniej się potem niszczą, a Kuba potrafi załatwić dziury na spodniach w tempie biegu sprinterskiego
aniez....B ma problem taki ,że wszystkie jeansy spadają mu z dupska, więc musiałabym zakładać pasek a jemu wtedy nie wygodnie. Ma takie fajne dresowe spodnie kupiłam mu ostatnio w H&M są takie porządne więc i wygodnie i mam nadzieję, że trochę ponosi:-). Póki co jakos mi spodni nie niszczy:-)
Dziewczyny, jaki nocnik kupić dla Maciusia? lenka miała 2 i oba jej pasiły. Maciuś siada na te Lenkoweto mimo, że mają wybrzuszony plastik z przodu to on sika na zewnątrz i bardzo się tym irytuje, rozpacza i krzyczy pokazując na siuśki. Siądzie, stara się, brzuszek spina a siuśki leją się poza nocnik:-(
Elvie nabyłaś już te kalosze?
Bo takie są w decatlonie https://www.decathlon.pl/buty-do-jazdy-schooling-35-46-id_3568836.html One były w dziale kalosze, są to buty do jazdy konnej, w każdej pogodziem więc mogą służyć za kalosze. A cena też dobra, nie?
Bo takie są w decatlonie https://www.decathlon.pl/buty-do-jazdy-schooling-35-46-id_3568836.html One były w dziale kalosze, są to buty do jazdy konnej, w każdej pogodziem więc mogą służyć za kalosze. A cena też dobra, nie?
Co prawda kalesonów nie musiałam nigdy kupować, bo do tej pory była tylko Alicja, ale napiszę jak to było u nas. Zawsze w zimę ubierałam do przedszkola ją w zwykłe spodnie, bez rajstop i na to takie spodnie jak od kombinezonu. Super sprawa, dziecko nie zgrzane przez dodatkową parę rajstop, a na dworze miało co ją grzać.
reklama
Podziel się: