reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Elvie a mi odwrotnie drugie się bardziej podobają .
Ten róż mi się w pierwszych nie podoba :-D:-D
Trzecie też fajne , ale masz rację dla dziewczynki .
BYło dać znać , ja takich balerinek 23 to mam na pęczki , nowych angielskich . :tak:

reklama
Hehehe... się nie znacie, to nie róż tylko amarant :p
Ja nie lubię różu majtkowego, tzn. takiego delikatnego, ale oczodajne wyraziste barwy bardzo lubię.

Zresztą moim znadniem i tak zależy która kiecka ;-) no i czy będzie padać... jak będzie to Elvie bierz kryte.

he he wyższość różu nad różem .. czy tam amarantem :-p:-p
Mi tam róż nie wadzi , ale jakoś butów nie lubię ... powiedziała ta co jej córka ma na wiosnę dwie pary różowych - pierwsze bo były tanie ze smyka ... a drugie bo też były tanie .. no ale drugie są też ładne :-D
adidas toy story - Szukaj w Google

Na lato ma białe :-p:-p

Za to chłopiece rzeczy mnie wkurzają bo większość jest buro nijaka .

No i okazało się, że Bartki nie są nam pisane, więc wróciliśmy do Elefantenów. Takie kupiłam:
Buciki Elefanten - kolekcja wiosna/lato 2012 - Ubranka dla dzieci - BabyOnline.pl
Tu pisze, że są po 119zł a ja trafiłam na promocję i mamy je za 79zł:happy:
Lenka szczęśliwa, bo pani jej dała kartonik z Barbie od innej pary butów:-D
Teraz dziewczyna mówi, że ma buty dla księżniczki;-)i już ich sobie zdjąć nie dała, ale to dobrze, rozchodzi trochę do niedzieli.

reklama
Do góry