reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
aniez- tego czerwono-niebieskiego nie było, bo wprowadzili nową kolekcję, z lepszymi hamulcami podobno. Żałuję, bo ten Bartusiowy mi się bardzo podobał.

Elvie- hamulce ważna rzecz :-) mi się ten też podoba.

Kittek, ja się nie znam, ale oba mi się podobają, nie mam czasu wnikać, jeśli specyfikacja wskazuje, że technicznie się nie różnią, wzięłabym tańszy i kupiłabym dziecku coś jeszcze :-)

Bartula na urodziny dostał kulki polecane przez Mamusię i też polecamy, oraz Mozaikową układankę i to jest u nas hit!
Mamy takie "grzybki" do wciskania, ale moziki też są świetne, Kuba ma takie drewniane, ale one są dla starszaków, za to z tymi sobie małe dziecko ładnie radzi i ubaw jest przy tym... Bartek siedział i układał chyba godzinę i go to nie znudziło. Polecam. Proste a kreatywne.

Gra dydaktyczna "Mozaikowa układanka" - edukacyjne Id: 2791 - Sklep internetowy izabawka.pl

reklama
aniez - Lena jeszcze nie kuma co to hamowanie, ale i prędkości wielkich nie osiąga. Wrzuć link do tych kulek, bo przegapiłam:zawstydzona/y: a też chętnie kupię.

Do góry