reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
A ja dziś zlatałam cały pasaż i milion innych sklepów, by Maćkowi kupić ubranko do chrztu. Jedna wielka masakra w tych sklepach - albo jakieś sztuczności albo marynarki jak dla starych chłopów tylko w rozmiarze mini, nawet zara i H&M mnie rozczarowały, bo tam nic skompletować się nie udało.
Ostatecznie obdzwoniłam kilku sprzedawców na allegro i kupiłam tu:
Do chrztu komplet garnitur 7cz ubranko Julian N 86 (3172338397) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Babka mi wszystko na wymiar Maćka uszyje i w czwartek kurier do nas zawita.
Podoba Wam się?
Maciek ma już kupione wygodne granatowe buciki takie:
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-81213/096
kolorystycznie będą pasować;-)

Elwie to Ty nie wiesz że ja chrzcinowymi też handluję :-D:-D
Komplet ładny , ale buty mi do niego kompletnie nie pasują .
Choć i tak prawie ich widać nie będzie .

aniam - buty są mega wygodne a mały ma wysokie podbicie i mało które na niego pasują. O chrzcinowych nie wiedziałam, ale w takim razie już wiem, gdzie odesłać:-D a butów nie widać, tylko okrągłe granatowe czubki, więc luz;) Nie będę na jeden dzień innych kupowała, bo mały ma jeszcze adidasy geoxy a mu noga strasznie rośnie. M. się śmieje, że duża noga to duży...:cool2::-D

aniam - buty są mega wygodne a mały ma wysokie podbicie i mało które na niego pasują. O chrzcinowych nie wiedziałam, ale w takim razie już wiem, gdzie odesłać:-D a butów nie widać, tylko okrągłe granatowe czubki, więc luz;) Nie będę na jeden dzień innych kupowała, bo mały ma jeszcze adidasy geoxy a mu noga strasznie rośnie. M. się śmieje, że duża noga to duży...:cool2::-D

:-D:-D możesz odesłac tylko pewnie bliżej jesieni bo to z kurtką :tak:

reklama
Mi się te pierwsze podobają :-) pozostałe nie, tych ostatnich chłopcu bym nie założyła ;-)

Co do niedzieli... zależy jak będzie, dzisiaj to był upał, moje chłopaki w krótkich rękawkach biegały. Czy Wy dużo na dworze będziecie? Jak będzie padać, a wiadomo, że w kwietniu to nie wiadomo, to może to być kłopot :-)

Do góry