reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Isabela jutro jeszcze coś polukam , bo mam stertę może coś tam większego leży .
Choć chyba tak jak pisałam same 98 raczej .
Ja dla Olki na lato wsio mam na szczęście , dla Szymka też :tak:

reklama
Elvie 1 lub 2 :tak: a jeśli ci daszek nie przeszkadza to brałabym 2 tylko musisz pamiętać że jak dzieciaki będą starsze to mogą walić w daszek głową. Ale taki daszek jak nie macie cienia lub parasola ogrodowego to cenna rzecz :tak:
Jeśli macie jakiś parasol (nawet najzwyklejszy) to brałabym 1 :tak:

Acha i ważna rzecz pod piaskownice daj agrowłókninę :tak: nie folię bo ona ci nie przepuści deszczówki która i tak się tam dostanie. Agrowłóknina zabezpieczy ci piasek przed: A) mieszaniem z ziemią co dzieci uwielbiają robić B) przerastaniem trawy i chwastów!

Ostatnia edycja:
ja bym wybrała 2, ten daszek jest naprawdę przydatny a jak dzieciaki podrosną można zdemontować. Na zimę każdą piaskownicę się zabezpiecza więc czy drewniana czy plastikowa nic nie będzie ale latem kolor od słońca szybko wyblaknie, drewnianą można odmalować i będzie jak nowa a plastikowa zrobi się ble:tak:

hehe sonia, deszcz pada takze latem, jesienia i wiosna... Jak bylam w Polsce kupilam mlodej plastikowa piaskownice w carefourze. Za cale 50PLN. Znaczy tania i w zwiazku z tym nie najlepszej jakosci. Kupilam ja w marcu, a jak wylatywalam w styczniu ciagle miala taki sam kolor :tak: I w zaden sposob nie byla zabezpieczana. Kupilam tez mlodej hustawke, drewniana... Nikt nie sprzatnal jej przez dwa deszczowe dni. Stan hustawki do najlepszych nie nalezal - teraz nalezaloby ja odczyscic i pomalowac... O drzazgach, ktore sie Kostce w cialko wbily nie wspomne. No i jednak fajniej jest sobie siasc na gladkiej, jednolitej powierzchni, niz na drewnianych nierownych szczebelkach... Ot, tak mi sie tylko zdaje.

zielona zależy jak zrobiona, z jakiego drewna, jak zabezpieczona, moja ma 5 lat, od zakupy nie była malowana, żadnemu dzieciu drzazga nigdy nie weszła, a to jest taka zwykła piaskownica a nie jakieś cudo, teraz ją wymienimy ale tylko dlatego że chcemy baczkom kupić mały "plac zabaw". bronię tak tego drewna bo mi się bardzo podobają wszelkie meble ogrodowe z tego materiału a na wyblaknięte plastikowe patrzeć nie mogę

reklama
Do góry