reklama
Szukam piaskownicy a że nie mam doświadczenia to pytam Was, które są najlepsze?
3 wybrałam póki co:
PROMOCJA - SKŁADANA DREWNIANA PIASKOWNICA 120x120 (3182913378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Drewniana piaskownica z dwoma ławeczkami (3168624380) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
COLOMBUS WIELKA BEZPIECZNA PIASKOWNICA SKŁADANA (3164967628) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3 wybrałam póki co:
PROMOCJA - SKŁADANA DREWNIANA PIASKOWNICA 120x120 (3182913378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Drewniana piaskownica z dwoma ławeczkami (3168624380) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
COLOMBUS WIELKA BEZPIECZNA PIASKOWNICA SKŁADANA (3164967628) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Elvie 1 lub 2 a jeśli ci daszek nie przeszkadza to brałabym 2 tylko musisz pamiętać że jak dzieciaki będą starsze to mogą walić w daszek głową. Ale taki daszek jak nie macie cienia lub parasola ogrodowego to cenna rzecz
Jeśli macie jakiś parasol (nawet najzwyklejszy) to brałabym 1
Acha i ważna rzecz pod piaskownice daj agrowłókninę nie folię bo ona ci nie przepuści deszczówki która i tak się tam dostanie. Agrowłóknina zabezpieczy ci piasek przed: A) mieszaniem z ziemią co dzieci uwielbiają robić B) przerastaniem trawy i chwastów!
Jeśli macie jakiś parasol (nawet najzwyklejszy) to brałabym 1
Acha i ważna rzecz pod piaskownice daj agrowłókninę nie folię bo ona ci nie przepuści deszczówki która i tak się tam dostanie. Agrowłóknina zabezpieczy ci piasek przed: A) mieszaniem z ziemią co dzieci uwielbiają robić B) przerastaniem trawy i chwastów!
Ostatnia edycja:
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Ja bralabym trzecia. Lubie funkcjonalne rzeczy. A ta sie da zlozyc bez problemu, no i plastik nie drewno - warunki atmosferyczne maja nikly nan wplyw
ja bym wybrała 2, ten daszek jest naprawdę przydatny a jak dzieciaki podrosną można zdemontować. Na zimę każdą piaskownicę się zabezpiecza więc czy drewniana czy plastikowa nic nie będzie ale latem kolor od słońca szybko wyblaknie, drewnianą można odmalować i będzie jak nowa a plastikowa zrobi się ble
zielona maupa
hehe sonia, deszcz pada takze latem, jesienia i wiosna... Jak bylam w Polsce kupilam mlodej plastikowa piaskownice w carefourze. Za cale 50PLN. Znaczy tania i w zwiazku z tym nie najlepszej jakosci. Kupilam ja w marcu, a jak wylatywalam w styczniu ciagle miala taki sam kolor I w zaden sposob nie byla zabezpieczana. Kupilam tez mlodej hustawke, drewniana... Nikt nie sprzatnal jej przez dwa deszczowe dni. Stan hustawki do najlepszych nie nalezal - teraz nalezaloby ja odczyscic i pomalowac... O drzazgach, ktore sie Kostce w cialko wbily nie wspomne. No i jednak fajniej jest sobie siasc na gladkiej, jednolitej powierzchni, niz na drewnianych nierownych szczebelkach... Ot, tak mi sie tylko zdaje.
zielona zależy jak zrobiona, z jakiego drewna, jak zabezpieczona, moja ma 5 lat, od zakupy nie była malowana, żadnemu dzieciu drzazga nigdy nie weszła, a to jest taka zwykła piaskownica a nie jakieś cudo, teraz ją wymienimy ale tylko dlatego że chcemy baczkom kupić mały "plac zabaw". bronię tak tego drewna bo mi się bardzo podobają wszelkie meble ogrodowe z tego materiału a na wyblaknięte plastikowe patrzeć nie mogę
reklama
zielona maupa
hehee bo niewiele jest rzeczy rownie obrzydliwych jak poczerniale lub wyblakle meble ogrodowe - prawda! Na szczescie technologia ruszyla w przod Tez lubie drewniane meble ;-)
Podziel się: