Pewnie, że Twoje:-) ja za chwilę zrobię swoją listę.. zobaczymy ile tego wyjdzie :-)Listę zrobiłam i sie zdziwiłam. Myślałam, że jednak musze trochę kupić, a tu wcale dużo nie wyszło (nawet z kosmetykami i pieluszkami 'na start' i innymi duperelkami). Mężowi zaprezentowałam i kazałam mnie pochwalić za oszczędność, a on na to, że to dzięki Kubie, bo po nim zostało dużo rzeczy dobrej jakości ... No tak, ale kto je wybierał? Ja! Więc zasługi jednak moje
reklama
No jak to co???:-)Mega wielką metkę z nazwą firmy:-)
62% bawełny, 26% wełny merino, 12% spandeksu
...napewno coś czego my nie widzimy...
pewnie to wszytko złozyło sie na ta cene
aga002
Fanka BB :)
a teraz się pochwalę ----wózek ----kupiony-----
dokładnie ten , na tej promocji
Quinny Buzz 3 Wheeler - Storm 2009 model : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
w domu będzie za jakieś 2-3 tyg. bo nie mieli czarnego na sklepie.
Teraz tylko muszę upolować gondolę do niego jak będzie w dobrej cenie i najważniejsze ( a raczej najdroższe rzeczy już mamy)
Marzenie Szanownego sie spełniło ma swojego Buzz 3 Pati zaliczył kolejny kraj na swojej mapie podróży ;-) a ja mam wózek z głowy
Quinny Buzz 3 Wheeler - Storm 2009 model : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Teraz tylko muszę upolować gondolę do niego jak będzie w dobrej cenie i najważniejsze ( a raczej najdroższe rzeczy już mamy)
Marzenie Szanownego sie spełniło ma swojego Buzz 3 Pati zaliczył kolejny kraj na swojej mapie podróży ;-) a ja mam wózek z głowy
aga002
dagsila ty chcesz kupic tą czapkę cena kosmiczna jak na czapeczkę
kup od razu 2 i jedną sprezentuj mnie :-)
co do sterylizatorów to ja musiałam kupić , bo taki wymógł ;-) tutaj to raz a dwa bedę karmić butlą więc przyda się jest na 6 butelek --ja juz mam 6 w domu - gdyż ja leniwa jestem i mogłoby sie okazać ,że np. zmywarki nie włączyłam , butelek w garnku nie wygotowałam a dziecię by się darło więc zestaw butelek muszę mieć jak największy a ponadto były na promocji i wyparzacz też
Jak któraś już teraz nie ma takiego postanowienia jak ja ,że będzie karmić butelką to naprawdę zakup zbędny a te do mikrofali tez są fajne i szybkie
I jeszcze rada dla mam butelkowych ;-) kupcie za wczasu dobry termos ---zbawienie w nocy nie trzeba wody gotować i stać 10 minut w kuchni z drącym się dziecięciem na rękach a tatuś nie zawsze wstanie
kup od razu 2 i jedną sprezentuj mnie :-)
co do sterylizatorów to ja musiałam kupić , bo taki wymógł ;-) tutaj to raz a dwa bedę karmić butlą więc przyda się jest na 6 butelek --ja juz mam 6 w domu - gdyż ja leniwa jestem i mogłoby sie okazać ,że np. zmywarki nie włączyłam , butelek w garnku nie wygotowałam a dziecię by się darło więc zestaw butelek muszę mieć jak największy a ponadto były na promocji i wyparzacz też
Jak któraś już teraz nie ma takiego postanowienia jak ja ,że będzie karmić butelką to naprawdę zakup zbędny a te do mikrofali tez są fajne i szybkie
I jeszcze rada dla mam butelkowych ;-) kupcie za wczasu dobry termos ---zbawienie w nocy nie trzeba wody gotować i stać 10 minut w kuchni z drącym się dziecięciem na rękach a tatuś nie zawsze wstanie
a teraz się pochwalę ----wózek ----kupiony-----
Aga sliczny wozio. Mnie się BUZZ-y bardzo podobają, nawet na poczatku chcialam kupic Buzz-a ale 4, tylko ta spacerowka taka malutka:-(
aga002 pragne złozyc serdeczne gratulacje szczesliwym posiadaczom nowego wymarzonego pojazdu
a z ta czapka... to zeby ona jeszcze jakos super urodziwa byla.... a to taka zwykla... kupie inne - ladniejsze, jedna rozowa druga niebieska, a w tej cenie to nasze dzieci beda mialy czapki do 1 roku zycia znajac mnie:-) no i wtedy wysle paczke na obczyzne:-)
a z ta czapka... to zeby ona jeszcze jakos super urodziwa byla.... a to taka zwykla... kupie inne - ladniejsze, jedna rozowa druga niebieska, a w tej cenie to nasze dzieci beda mialy czapki do 1 roku zycia znajac mnie:-) no i wtedy wysle paczke na obczyzne:-)
Ella1
niech mi ktos powie co ta czapka ma w sobie, zeby za nia zaplacic 159 zł coocoo | Czapeczka Basic Norlie| | ekskluzywna moda dla dzieci i niemowląt | exclusive babies and kids fashion | sklep internetowy coocoo.pl
Ja myślę, że to ten "wyjątkowy" kolor
Nie no zgadzam się- czapka wypas!- pełen szacun!
Masakra!
aga002
wronka zmądrzeli w firmie Quinny i teraz do bazą dodawane są 2 siedzonka jedno to co na zdjęciu a drugie większe --zastanawiam się tylko dlaczego od razu na to nie wpadli ja do buzz nie jestem nadal na 100 % przekonana ale ...chciał to ma w końcu ma 50 % udziałów w mojej ciąży więc się tatusiowi tez coś należy ;-)
dagsila to uspokoiłaś me rozdygotane serce ,że ty chcesz taką kasę na tę czapkę wydać
dagsila to uspokoiłaś me rozdygotane serce ,że ty chcesz taką kasę na tę czapkę wydać
Moglybyscie doradzic ile kupic butelek na odciagniete mleko??
Apropos czapeczek, orientujecie sie moze jak sie zmieniaja obwody glowki dziecka w ciagu pierwszego roku? Mam jedna czapeczke rozmiar 36, ale chcialabym kupic jeszcze tez dla starszego dziecka, zeby nie musiec biegac po sklepach z niemowlakiem na reku... Ta czapeczka jest cieniutka ze sznureczkami (raczej pokapielowa), pewnie i tak przydalaby sie jakas grubsza na spacerki, prawda??
aaa i jeszcze mam pytanie dotyczace bucikow - uzywa sie ich w ogole? Jaki rozmiar na poczatek i na troche pozniej? Moze w ogole najlepiej nie buciki jako takie, ale grube skarpetki??
Apropos czapeczek, orientujecie sie moze jak sie zmieniaja obwody glowki dziecka w ciagu pierwszego roku? Mam jedna czapeczke rozmiar 36, ale chcialabym kupic jeszcze tez dla starszego dziecka, zeby nie musiec biegac po sklepach z niemowlakiem na reku... Ta czapeczka jest cieniutka ze sznureczkami (raczej pokapielowa), pewnie i tak przydalaby sie jakas grubsza na spacerki, prawda??
aaa i jeszcze mam pytanie dotyczace bucikow - uzywa sie ich w ogole? Jaki rozmiar na poczatek i na troche pozniej? Moze w ogole najlepiej nie buciki jako takie, ale grube skarpetki??
Ostatnia edycja:
reklama
hehe nie no ja nie z tych;-)
ostatnio sie zbulwersowalam ze tesciowa obrus za 100 zł kupila, wiec ja raczej z tych skapo-rozsadnych no chyba ze mam gorszy dzien... hahahahahahhahahahah
Podziel się: