reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniam- tak, tam trzeba mieć kartę. Ale nie legitumują, więc jak ktoś nie ma firmy, a ma znajomego z firmą, to może pożyczyć :-) i po sprawie.

Gosia- Smyk miał w zeszłym tygodniu Łajbka w promocji po 180 zeta, ale i tak wychodziło drożej niż w Selgrosie. :-) Wiem, bo się przymierzaliśmy, ale Barteq Łajbkiem gardzi... ma być samolot i dźwig/ ciężarówka... grunt to konkretne dziecko.

Kolejna gazetka Selgrosa nie ma już tylu fajnych zabawek w promocji, także warto się posopieszyć. Jak chcesz łajbka, to zadzwoń na dział zabawek, sprawdź czy mają i sobie przyrezeruj, mój mąż tak zarezerwował ostatniego smoka :-)

Aniam
o Lego kiedyś pytałaś :-) od 01 grudnia ten zestaw będzie w Selgrosie po 57,69 Lego 4208 City 4x4 Fire Truck - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13
Taki Lego 4440 City Forest Police Station - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13 po 220,14 PLN
A te Lego 4431 City Ambulance - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13 Lego 4434 City Tipper Truck - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13 Lego 4435 City Car and Caravan - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13 Lego 4433 City Dirt Bike Transporter - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13 Lego 4432 City Garbage Truck - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13 po 57,69 PLN

reklama
A ja chyba jakaś dziwna jestem, bo nie zamierzam fortuny na zabawki wydawać. Na Mikołaja to są słodkie paczki, u mnie tak było zawsze. Pod choinkę coś większego, ale bardziej kreatywnego niż drogiego powiedziałabym.
Lenkę cieszy wszystko, książki z naklejkami najbardziej - dzięki Gosienka;-)

Aniam- o tory wyścigowe są wielkim marzeniem moich chłopaków... ale ze względu na Bartka jeszcze poczekamy... szanowny ślubny chciał im któryś z tych kupić Zestawy - GO!!! - Asortyment - Samochodowe tory wyścigowe Carrera ale po moim pytaniu dla kogo ten prezent się wycofał... na razie :-p

Ten zestaw policyjny fajny :-) my w zeszłym roku kupiliśmy taki LEGO CITY 66375 Policja - zestaw 4 in 1 - WWW.BAWIUCZY.PL i do tej pory świetnie się nim bawią.

Elvie jaka dziwna?... każdy robi, jak uważa :tak:. U nas na Mikołaja słodycze, owoce i książka. A pod choinkę po 7 osób się składa, to ja już wolę kupić coś większego, niż ma mi każdy smędzić, że nie wie, co kupić.

elvie nie jesteś dziwna!
U mnie jest dokładnie tak samo :tak: Mikołaj owoce i słodyczy + jakiś drobiazg w stylu samochodzik od dziadków a na święta cos większego co nie znaczy że mega drogie... w tym roku dla marka wydamy troche więcej na garaż 4 poziomowy a j. ma prezent za niecałe 50 zł...

Aniez ja mam taki tor z carery własnie . kurz na razie zbiera . mam jeden z większych , masę czasu zajmuje rozkładanie :no: potem to pół pokoju zajmuje , przy mniejszym metrażu cały można mieć z bańki . Kuba by sobie poradził . Bartolini never :no: trzeba umieć tymi autami zwalniać bo je wywala z toru , a że pędzą szybko to dla malucha dość trudny wyczyn :tak:
Mamy też Z8 sterowany zdalnie , J sobie kupił :-D:-D

Tor wyścigowy jakiś taki z formułami z carery mamy :tak: J. dostał go na gwiazdkę jak był w wieku naszych kwietniowych teraz :tak: i on sobie rewelacyjnie radził z tym torem :tak: M. absolutnie nie kuma czaczy :no: nie rozumie że trzeba trzymać przycisk żeby auto jechało a jak już przyciśnie to auto właśnie wylatuje.

reklama
u nas na mikołajki podobnie - słodycze (choć Mała rzadko je) i książki
A zabawki pod choinkę.
Od chrzestnej J dostanie pościel ze świnką peppą
Od dziadka Lego - duże ZOO
od nas - jeszcze nie wiem - jak juz wczesniej mówiłam zażyczył sobie interaktywnego Kota - ale bardzo, bardzo nie chcę go Jej kupić.

Reszta nie wiem - muszę jeszcze wymyslić coś od dwóch cioć i drugich dziadków - i nie ukrywam, że mam dylemat - nie chcę aby Mała dostawała pieniądze - bo Ona już rozumie i chce prezent, z ubrań też nie będzie się cieszyła - zresztą ubranka kupujemy sami

Myślę o czymś takim - bo Mała jest dużym fanem koników - ma ich już kilka SIMBA KUCYKI FILLY ZAMEK PAŁAC KONIKÓW + 4 KONIKI (2784551363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no i nadal musze jeszcze dwa prezenty wykombinować

Do góry