reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Nata- jak kocha koniki, to zamek będzie hitem :-) nie wiem dlaczego teraz dziewczynki bawią się konikami w zamku, ale w sumie co za różnica, koniki, czy laleczki :-)

Jeszcze bardziej zdębiałam, jak Kuba poinformował mnie, że chciałby doastać Bakugana... zdębiałam m.in. dlatego, że nie wiedziałam o czym mowa... stary mnie uświadomił :-) i od razu powiem, że za moje pieniądze tego nie dostanie, jak sobie sam zarobi i zakupi, to proszę go uprzejmie :p

Znalazłam dźwig dla Bartoliniego www.krainazabawy.pl/bruder-profi-dzwig-02754-p-9871.html i samolot www.krainazabawy.pl/fisher-price-imaginext-racers-samolot-tornado-prop-x5250-p-12714.html i już się nie mogę doczekać, aż odpakują prezenty :-) ja raczej z tych niecierpliwców, co to przed świętami chatę przeszukiwali w poszukiwaniu prezentów ;-)

Aniam- właśnie nie wiem dla kogo miał być ten tor :p dla dzieci, czy dla męża... więc mąż jeszcze trochę poczeka ;-)

Ostatnia edycja:
Aniez jest jeszcze jeden cud , zwie się to gormity . mam tego w pracy na pęczki jakiś chłopiec zbierał i dozbierał sie 155 sztuk . tak to wygląda
GORMITI Gormity ZESTAW ŚWIĄTYNIA Złota Edycja EPEE (2788503225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
przykładowe .

I tak dla mnie najgorszą zabawką jaką mozna nabyć chłopcu jest pistolet , karabin ( nie potrzebne skreślić ) po moim trupie coś takiego w domu będzie - no chyba że na wodę :tak:
A mam koleżankę co namiętnie 2 latkowi kupuje , a ten strzela do wszystkich :confused:

Z Alą nie mam problemu w tym roku, na mikołaja farby, pod choinkę klocki - plac zabaw.
Dziadki kupią pościel, bo mam tylko jeden komplet, moja mama jeżeli jeszcze nic nie kupiła, to poproszę ją o stój na karnawał.
Gorzej mam z chrześnicą, nie mam w tym roku pomysłu. Na mikołaja to kupię chyba grę grzybobranie, a pod choinkę to nie wiem. Może coś podpowiecie? Dziewczynka ma prawie 4,5 roku.

Maonka- córeczki nie mam... hehehe... na razie :cool2: ale uważam, że gra grzybobranie to świetny pomysł dla każdego przedszkolaka.

Może jakiś zestaw "ciastolinowy", albo puzzle? Lalka pewnie też będzie mile widziana :-) zależy co chrześnica już ma, a czego jesze nie.

Grzybobranie chciałam już jej kupić w ubiegłym roku, ale jakoś nie wyszło.

Moją Kaśkę ciężko zainteresować jedną zabawką, wszystko jest na 5 minut. Ciastolinę ma. Do tej pory nie interesowało jej rysowanie, dopiero teraz zaczyna coś rysować. Ale za to lubi śpiewać. Niestety organy z mikrofonem już ma. W tamtym roku zdublowaliśmy się i kupiliśmy jej organy, które wymieniłam na coś innego.
Jutro idziemy do niej na imieniny to może po prostu spytam szwagierki co by jej kupić.

reklama
Nata mi się ogólnie rzygać chce jak widzę przesłodzone koniki , o barbie to już nawet nie wspomnę . Jakoś mnie nie kręcą takie zabawki , choć Olkę zaczynają :crazy:
No ale co zrobić .
Na serio wolę zabawki dla chłopców :-D:-D
Z dziewczęcych zabawek mam jedno marzenie ( ale to chyba jak uda mi się wygrać w totka ) :-D:-D
KidKraft DREWNIANY PIETROWY DOMEK DLA LALEK BARBIE (2791412500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Juz nawet chyba lalkę barbie bym wtedy przeżyła :-D:-D

Olka nie ma też kuchni , pralek czy tego typu zabawek . Nie zaganiam dzieciaków od małego do garów :-D:-D

Do góry