reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
To i ja się tu jeszcze wtrącę z prezentami.
Na Mikołaja Laura dostanie szlafrok tak sobie wymyśliła więc kupię jej chyba ten Product Detail | H&M PL

a pod choinkę wymyśliłam takiego cudaka chociaż Łukasz kręci nosem, że nudne, że nie ma gdzie jeździć więc nie wiem co to będzie:wściekła/y:Jesienna wyprzedaż- TwistCar za jedyne 165 zł ! (2755417943) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ps. Mozaika super sprawa, lubię taie rzeczy dla dzieciaków

dziewczyny potrzebuje dobrego, sprawdzonego termometru - takiego co to można mierzyć temperaturę w uchu i na czole. Nasz właśnie dogorywa

Natalka dostanie lego duplo jest w promocji w Carrefour 69,99 http://carrefourpl.s3.amazonaws.com...gi/hiper_20121106_zabawki/katalog_hiper_1.pdf
i takie karaoke zakupione w promocji w selgrosie za 122zł SPRAWDŹ OVERMAX Karaoke mikrofon FASOLKI USB MP3 (2751500292) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Babcie zadowolone bo już mają prezenty z głowy
ale za to ja mam zmartwienie bo chcę kupić krzesełko do karmienia dla chrześnicy w rozsądnej cenie może wy mi doradzicie? jakie macie krzesełka i z których jesteście zadowolone?

Ja mam fisher price , a właściwie mam nadzieję zaraz nie będę miała bo już na tablicę wystawiłam .
Dostałam dziś właśnie pytanie czy sprzedam samą zabawkę
Ludzie to na łeb upadli
FISHER PRICE krzesełko do karmienia RAINFOREST +KP (2760704258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tanie nie było , ale za to jest solidne i moje jak nówka wyglada .

To i ja się tu jeszcze wtrącę z prezentami.
Na Mikołaja Laura dostanie szlafrok tak sobie wymyśliła więc kupię jej chyba ten Product Detail | H&M PL

a pod choinkę wymyśliłam takiego cudaka chociaż Łukasz kręci nosem, że nudne, że nie ma gdzie jeździć więc nie wiem co to będzie:wściekła/y:Jesienna wyprzedaż- TwistCar za jedyne 165 zł ! (2755417943) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ps. Mozaika super sprawa, lubię taie rzeczy dla dzieciaków

śmieszny ten jeździk pierwszy raz coś takiego widzę .

No właśnie wiem że nie ten wątek , ale krzesełko fisher price mam do sprzedania za 250 zł .
takie z linka wyżej .

Abiga- śmieszny ten jeździk :-) też pierwsze widzę, czego to ludzie nie wymyślą.

Mamusia- miałam BabyOno i było OK, ale z Bartkiem szybko przerzuciliśmy się na IKEĘ, bo lżejsze i wygodniejsze. Jakbym teraz miała kupować to IKEA.

Ella- IKEA i jestem zadowolona. Świetne materace mają.

Dobra... z Kubą stanęło na ZAMKU albo STATKU pirackim. Ale nie chcę takiego z lego, bo lego dostanie od dziadków. Więc pytanie, widziałyście coś takiego? Żeby jeszcze miało sensowne figurki :-)

Dzięki dziewczyny :)

Wronka- pamiętam, że też bardoz podobało mi sie wasze łóżeczko- podeślesz mi linka bo gdzieś sobie zapisałam i wcięło:zawstydzona/y:

Nata - BEZDOTYKOWY TERMOMETR TECH-MED TM-F03B dzieci w24h (2758341072) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. drogi sakramencko ale po tym jak miałam tańszy też tech medu dotykowy do czoła ucha i za każdym razem pokazywał co innego to ten jest NIEZAWODNY!!! Mamy od roku i jestem bardoz zadowolona- powtarzalność 99% najwyżej myli sie o 0,1stopnia-pokazuje raz 36.6 a raz 36.5 ;) Na początku go kalibrujesz i do odpowiedniej temp. i mierzy świetnie. POLECAM BARDZO!

reklama
Do góry