reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a mnie wpienia rozgraniczanie zabawek na chlopiece i dziewczece. i to ze chlopiec nie moze bawic sie lalkami, kuchniami czy innym tego typu badziewiem. no a dziewczynka kolejkami, autkami, czy czymkolwiek w tym stylu. w przeciwnym bowiem razie pedal i wstretna wasata lesba z dziecia wyrosnie... wrrr. mloda odkurzaczem najpierw "nadwyrezyla" kilka scian, a pozniej go utopila, natomiast spadkowa kuchnie polubila bardzo i kazdego dnia spedza przy niej troche czasu. wychodze z zalozenia, ze dzieciaki najlepiej wiedza czym chca sie bawic.

reklama
Zielona dlatego u nas Ola buduje kolejki a SZymek wozi auta w wózku dla lalek :tak:
Ja kuchni mieć nie zamierzam . Mają w przedszkolu i Olka jakoś się nie pasjonuje - czyt. ma to po mamie :-D:-D
Raz usłyszłam takie komentarz na placyku jak jakiś chłopiec wziął Olki różowy wózek . że jest różowy i ogólnie wózki to dla dziewczyn są . Nie omieszkałam babie powiedzieć co myślę o jej poglądach .

Aniam - no niestety - teraz już dzieci "decyzdują" czym chcą się bawić - muszę zagryźć zęby i udawać, że zabawa konikami sprawia mi przyjemność.

oj to u mnie w zabawkach lalki rules:baffled:, Ola odkąd 2 lata skończyła dzień zaczyna z nosem w szufladzie z lalkami, nadal ciągle się nimi bawi, mnie ciągle molestuje "ty będziesz, ja tą" i scenariusze wymyśla. Żadna okazja prezentowa bez lalki się nie może obejść. No ale zabawki są dla niej, nie dla mnie, więc jakoś muszę te lalki przeboleć.
Druga miłość to kucyki pony.
Na gwiazdkę będzie jedna lalka (chyba Merida Waleczna), poza tym gry (Angry Birds, Twister) i Jenga

Zosię bardziej do samochodów i pociągów ciągnie, ale lalki też coraz bardziej na topie, coż przykład idzie z góry. na gwiazdkę dostanie duży podstawowy zestaw lego - mamy dwa duplo i przyda coś dodatkowego, duży drewniany pociąg i chyba interaktywnego kota, ewentualnie jakieś puzzle z pepą

reklama
Aniam - fajnie - u nas za starszego brata robimy my - kupujemy córce pod choinkę kolejkę :) - może możesz coś polecić?

Nata zależy jaką chcesz ;-) my J. kiedyś kupilismy cos takiego
POCIĄG WIELKA KOLEJKA DREWNIANA Z AKCESORIAMI (2787361773) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
najlepsze jest to że do tego pasują tory drewniane z tesco :tak: potem dokupywaliśmy tylko tory, mosty, pociagi i wagony :-)

Do góry