reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
wczoraj zaszalałam...bylam w księgarni po książkę dla chłopaków pod choinkę i wstąpiłam potem do drogerii :-) i wzbogaciłam się o nowy tusz z Lumene do oczu wrażliwych ;-) i nowy lakier do paznokci :-D cholernik był drogi ale jeśli utrzyma się na moich paznokciach dłużej niz jeden dzień bez uszczerbku w stylu scieranie to wart był tej kasy ;-)
Lakier mam z Sally Hansen o dokładnie taki:
IMG-20120115-00959.jpg

Aga i jak lakier? Utrzymał się?

Kupiłam Kubie zamek (zgodnie z życzeniem), konkretnie FP ten z reklamy
Fisher Price Zamek Warowny Rycerza Andrzeja Y2446 - Sklep internetowy Agito.pl
Tylko ja za niego dałam 230 zeta w Selgrosie.

I do tego Smok, ale jeszcze nie wiem, czy mu dam teraz, czy za jakiś czas... myślę nad tym...

Fisher Price Smok Olbrzym X5827 - Sklep internetowy Agito.pl

No i mnie on kosztował 62 zeta w Selgrosie.

Jak ktoś ma Selgrosa pod nosem, to do 26/11 są promocje na zabawki.
Więcej tutaj:

Wszystkie promocje Selgros w jednym miejscu – Gazetki – Oferta promocyjna - Hurtownia spożywcza i przemysłowa Cash&Carry

Barteq oświadczył w sobotę, że chce samolot i tego się trzyma :-) jak wybiorę model, to się pochwalę, do tego ciężarówka jakaś i zestaw ciastoliny CIASTOLINA, - CIASTOLINA PLAY-DOH SUPER TĘCZA 20 SZT - HASBRO

Poprawka: kupiłam w Realu po 39,95 :) od 49 są zestawy do ciastek, lodów i inne takie z Play Doh :-)

W sumie w Realu i Selgrosie mają przecenione całkiem fajne zabawki, można coś wybrać. Na Lego wszędzie jest jakaś promocja, ale na razie sobie darowałam, dostaną na urodziny :-)

Ostatnia edycja:
Aniez powiem ci że tak. Dlużej niż dobę sie utrzymał ;-) mało tego utrzymał się na moich paznokciach 3 dni a to już jest wyczyn :tak: Malowalam w niedzielę ale brzydko trochę wyszło (chyba za szybko poszłam spać i sie wzorek odbił na lakierze :-p). Przeciągnęłam bezbarwnym i jest ok.

Agnieszka kiedyś miałam od nich jakiś lakier z teflonem i rzeczywiście ładnie się trzymał . Tylko cholerniki drogie .

Ja ostatnio testowałam jakieś cudo z avonu , to co ma schnąć 30 s i powiem wam że rzeczywiście jest błyskawicznie suchy . Do tego stopnia że czasem już się nie da nic poprawić :-D
Także jak potrzebujecie pazur na szybko to polecam .
złazi jak reszta .

Aniez tam trzeba mieć kartę jak do makro ? rzeczywiście ceny fajne :tak:
najlepszy jest ten interaktywny konik na trzeciej stronie :-D:-D w smyku kosztuje 599 a w realu 549 :-D a tu 299 . jak ktoś sie szarpnie to by się mógł wkurzyć nieźle .

W realu też są teraz bardzo fajne promocje na zabawki :tak:

reklama
Aniez moje dzieciaki bardzo lubią bajkę piraci z nibylandii

statek też jest do tego , bo marudził już Szymon o niego

Fisher Price Łajbek Gadający Statek Piratów Y3041 (2752676397) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dziś byłam w Smyku i cena mnie poraziła, 259 zł!!! przegięli. Mati też uwielbia piratów i się zastanawiam. Selgros mnie kusi, Aniez dzięki za inf., ale mają super ceny.

Do góry